Είχε να δει την γυναίκα της ζωής πάνω από 22 χρόνια. Προσέξτε τώρα την αντίδρασή του όταν κάθεται απέναντί της!

Ήταν μια σχέση όπως λένε κάποιοι γεμάτη ενέργεια, μυστικισμό και έλξη. Ωστόσο…

Οι καλλιτέχνες Marina Abramovic και Uwe Laysiepen (Ulay) ερωτεύτηκαν τρελά όταν άρχισαν να συνεργάζονται σε πρότζεκτ το 1976. Ήταν μια σχέση όπως λένε κάποιοι γεμάτη ενέργεια, μυστικισμό και έλξη. Ωστόσο, το 1988, μετά από 12 χρόνια συνεργασίας, οι δυο τους αποφάσισαν να ξεκινήσουν ένα ταξίδι στο οποίο θα έληγαν την σχέση τους.
Αυτός δεν ήταν ένας συνηθισμένος χωρισμός. Περπάτησαν από τις δύο άκρες του Σινικού Τείχους για να συναντηθούν στη μέση και να πουν αντίο, περίπου 2.500 χιλιόμετρα ο καθένας. Το αποκάλεσαν “Περίπατος στο Σινικό Τείχος” και ήταν η τελευταία φορά που βρέθηκαν για πάνω από 20 χρόνια.

Όπως σε κάθε καλή ιστορία αγάπης, η ελπίδα για επανένωση τελικά έγινε πραγματικότητα το 2010 κατά την διάρκεια της παρουσίασης ενός ζωντανού έργου της Abramovic στο MoMa.

Σε αυτό το έργο η Abramovic άφησε τους θαμώνες να καθίσουν απέναντι της σε ένα τραπέζι για 1 λεπτό ο καθένας. Δεν έδειξε κανένα συναίσθημα, αλλά όλα αυτά άλλαξαν όταν κάθισε απέναντι της ο Ulay. Αν και δεν υπήρχε λεκτική επικοινωνία, αυτή η συνάντηση είναι από τις πιο δυνατές επιδείξεις αγάπης που έχουμε δει.

Δείτε στο βίντεο τι συνέβη!

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου…

(?)

perierga

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: