Είχε φτάσει τα 160 κιλά μέχρι που ξεκίνησε καθημερινό τρέξιμο με τον σκύλο της. Απλά δείτε την απίστευτη μεταμόρφωσή της!

Δυστυχώς, το bullying για τα κιλά κάποιου συνεχίζεται για τα καλά στα σχολεία. Πολλοί υπέρβαροι δέχονται συχνά κοροϊδευτικά σχόλια. Μερικές φορές, το bullying οδηγεί θα παιδιά σε ακραίες πράξεις.

Η Jenna Winchester, μια έφηβη από την Νέα Υόρκη, δεχόταν τέτοιο bullying που σταμάτησε το σχολείο. Ήταν υπέρβαρη σε όλη της την ζωή και στα 16 της ζύγιζε πάνω από 160 κιλά. Έβαζε όλο και περισσότερο βάρος με τα χρόνια, επειδή έτρωγε για να παρηγορηθεί, κάτι που δεν την βοηθούσε να αντιμετωπίσει το bullying.

Στο σχολείο τα παιδιά γελούσαν και την κορόιδευαν πίσω από την πλάτη της. Όταν σταμάτησε το σχολείο, δεν έβγαινε καθόλου από το σπίτι. Έτρωγε και κοιμόταν όλη μέρα, θάβοντας τα συναισθήματα της στο φαγητό. Ήταν αγύμναστη και δυσκολευόταν να αναπνεύσει σωστά και να κουνηθεί. Επίσης, έπασχε από κατάθλιψη και άγχος.

Μια μέρα, όταν διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε να φορέσει την ζώνη του αυτοκινήτου, αποφάσισε να αλλάξει. Αποφάσισε να αφαιρέσει κάποια πράγματα, όπως το γρήγορο φαγητό, από την διατροφή της. Αυτό που την βοήθησε περισσότερο ήταν η νέα κολλητή της.

Η Jenna υιοθέτησε ένα γερμανικό ποιμενικό, την Nadia. Την έβγαζε τακτικά έξω βόλτα και το περπάτημα έγινε τρέξιμο. Άρχισε σιγά σιγά να χάνει κιλά και να αισθάνεται σίγουρη αρκετά, ώστε να ξεκινήσει γυμναστήριο, κάτι που κάνει πλέον καθημερινά.

Με την γυμναστική και την υγιεινή διατροφή, η Jenna έχασε 90 κιλά. Παλιά έτρωγε επεξεργασμένα τρόφιμα, πολλή ζάχαρη και μεγάλες ποσότητες. Πλέον τρώει μικρότερες ποσότητες, φρούτα και τρόφιμα ολικής άλεσης. Δίνει τα εύσημα της αλλαγής της στην Nadia. Δεν έχει πιει αναψυκτικό εδώ και 2 χρόνια!

Επίσης, ξεκίνησε ξανά το σχολείο και φοιτά στο κολέγιο την επιστήμη της άσκησης. Φαίνεται ότι η εμπειρία της την έκανε να θέλει να βοηθήσει τους άλλους να γίνουν υγιείς. Έχει αλλάξει πολύ από τότε που ήταν μια 16χρονη θύμα του bullying.

Λόγω των πολλών κιλών που έχασε, έχει πολύ περιττό δέρμα στο σώμα της. Καθώς συνεχίζει να χάνει βάρος, το περιττό δέρμα γίνεται όλο και πιο αφόρητο. Φοράει ρούχα που το συγκρατούν και χρησιμοποιεί ταλκ για να αποφύγει τα συγκάμματα.

Ελπίζει να μπορέσει να κάνει επέμβαση ώστε να αφαιρέσει το περιττό δέρμα, γι’αυτό και συγκεντρώνει χρήματα μέσω της σελίδας της στο GoFundMe. Στην σελίδα μοιράζεται πληροφορίες για το ταξίδι της. Μιλάει για τα κιλά που έχει χάσει, αλλά και για το εσωτερικό βάρος που την κρατούσε πίσω. Λέει ότι πλέον μπορεί και χαμογελά.

Δείτε στο βίντεο την μεταμόρφωση της. Έχει κάνει πολλή δουλειά μαζί με το σκυλάκι της!


Viral news

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: