"Είχα φτάσει να χρωστάω 80.000 ευρώ! Αυτή η σειρά ήταν και ο λόγος που χρεοκόπησα!"

«Από εκεί και πέρα, με πήρε η κάτω βόλτα!»

Ο πρωταγωνιστής της σειράς του Alpha «Τατουάζ», Νίκος Πολυδερόπουλος περιγράφει τις οικονομικές δυσκολίες που τον έκαναν να φτάσει στο μηδέν, εξηγεί για ποιο λόγο αποφάσισε να αποσυρθεί πριν από μερικά χρόνια σε συνέντευξη του στον Γιάννη Πουλόπουλο και στο Page 2 της Νέας Σελίδας.

Από όσες δουλειές έχεις κάνει, ποια ήταν η πιο δύσκολη; Η πιο δύσκολη δουλειά που έχω κάνει ήταν στην οικοδομή, όταν εργάστηκα ως σιδεράς. Εκτός του ότι είχε πολύ κουβάλημα, αυτό που έπρεπε να κάνω ήταν να χτυπάω λαμαρίνες για να τους δίνω ένα συγκεκριμένο σχήμα. Γυρνούσα λοιπόν κάθε βράδυ σπίτι μου με πονοκέφαλο και έπαιρνα παυσίπονα για να μπορέσω να κοιμηθώ. Αλλά ακόμη κι αυτή τη δουλειά την έβρισκα δημιουργική. Αυτή που δεν μου ταίριαζε καθόλου ήταν όταν δούλευα στα φορτηγά και έπρεπε να ξεφορτώνω τα εμπορεύματα. Εκεί ουσιαστικά το μόνο που κάνεις ήταν να καταπονείς τη μέση σου, για να βγει το μεροκάματο.

Θα μπορούσες να αφήσεις την υποκριτική και να γυρίσεις στην παλιά σου δουλειά; Αυτό που θα μπορούσα σίγουρα να κάνω είναι να πάω στη Γαύδο και να ζήσω με μία κατσαρόλα και ένα γκαζάκι. Μπορώ να ζήσω μόνος μου στη μέση του πουθενά. Μόνο όταν είσαι στη φύση καταλαβαίνεις ποια είναι η αξία της ζωής. Με τη φύση γειώνομαι. Έρχομαι πιο κοντά σε εμένα. Νιώθω ελεύθερος και όταν νιώθω ελεύθερος είμαι ευτυχισμένος.

Δεν σε απασχολούν τα υλικά αγαθά; Δεν γεμίζει με τα χρήματα η ψυχή σου! Δεν φοβάμαι να ζω με λίγα. Έχω δει πολλές φορές μέχρι τώρα τον τραπεζικό μου λογαριασμό να γράφει… μηδέν! Αλλά είμαι ένας άνθρωπος που ξαναγεννιέμαι μέσα από τις στάχτες μου. Δεν με ρίχνουν οι δυσκολίες. Ίσα- ίσα που με κάνουν και πιο δυνατό. Το μηδέν είναι για μένα κινητήριος δύναμη για να φτάσω πάλι στο δέκα.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που έφτασες στο μηδέν; Πριν από τρία- τέσσερα χρόνια, το μαγαζί που είχα φτιάξει στο κέντρο της Αθήνας ουσιαστικά χρεοκόπησε. Είχα φτάσει να χρωστάω 80.000 ευρώ. Έπρεπε λοιπόν να το πουλήσω, για να ξεχρεώσω. Θυμάμαι κοιτούσα τον εαυτό μου στον καθρέφτη του μπαρ που είχα και σκεφτόμουν: «Αυτό το μπάνιο, αυτό το μαγαζί, το έχεις φτιάξεις εσύ. Πώς θα τα δώσεις;». Μέχρι που έκανε ένα κλικ μέσα μου και είπα «Είναι όλα νούμερα. Δεν πρέπει να δένεσαι με τα άψυχα αντικείμενα». Πούλησα λοιπόν το μπαρ, το αυτοκίνητο, τη μηχανή που είχα, προκειμένου να βγω όσο πιο αλώβητος γινόταν. Κι αφού πέρασα κι αυτό, μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι δεν φοβάμαι τίποτα!

Παρόλο που είχες κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα με την σειρά «Το αμάρτημα της μητρός μου», αποφάσισες να αποσυρθείς. Πιστεύεις ότι έκανες λάθος; Αυτή η σειρά ήταν και ο λόγος που χρεοκόπησα. Διότι δούλεψα και δεν πληρώθηκα. Έχασα 17.000 ευρώ. Από εκεί και πέρα, με πήρε η κάτω βόλτα! Διότι επένδυσα όλες τις οικονομίες μου για να φτιάξω το μαγαζί και ήλπιζα να πληρωθώ για να μπορώ να τακτοποιήσω και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις μου. Τελικά η εταιρία παραγωγής χρεοκόπησε και δεν πήρα τίποτα! Αυτό για εμένα ήταν πολύ σοβαρός λόγος, παρόλο που μου γίνονταν προτάσεις, να μη θέλω να κάνω τίποτα. Διότι με την οικονομική κρίση η τηλεόραση πέρασε μία φάση που περίμεναν από εσένα να δουλεύεις τσάμπα! Απογοητεύτηκα! Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου, αλλά θέλω να αμείβομαι. Δεν έγινα ηθοποιός για να κάνω εξώφυλλα και να δίνω συνεντεύξεις.

Πηγή: zappit.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: