«Είχα φάει νοίκια, ΔΕΗ, ΟΤΕ, πούλαγα πράγματα για να πληρώνω τα μπουζούκια»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Star, «Στη φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε ο διεθνής πολίστας, ο οποίος όταν ήρθε η ώρα να ανοίξουν τους φακέλους που έκρυβαν φωτογραφίες του από το παρελθόν, προχώρησε σε μία αποκάλυψη που ξάφνιασε.

Ο λόγος για τον Αντώνη Βλοντάκη, ο οποίος με αφορμή μία φωτογραφία από τα μπουζούκια, στα μέσα της δεκαετίας του ’90 αποκάλυψε πως την πρώτη χρονιά που ήρθε στην Αθήνα από τα Χανιά, είχε φάει όλα τα λεφτά στα μπουζούκια και αναγκάστηκε μέχρι και να πουλήσει προσωπικά πράγματα.

«Είχα φάει νοίκια, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ό,τι είχα και δεν είχα. Είχα αρχίσει να πουλάω πράγματα, ρούχα, για να πληρώνω τα μπουζούκια. Ήταν νομίζω η πρώτη μου χρονιά στην Αθήνα. Πρώτη ή δεύτερη. Τότε άρχισα να ανακαλύπτω τον κόσμο εγώ. Αυτό μου στοίχισε αρκετά μέχρι να μάθω ότι τίποτα δεν είναι τζάμπα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά, είχαμε βρεθεί σε ένα τραπέζι στα μπουζούκια και περνά μια λουλουδού από πάνω.

Σηκώνομαι εγώ για κάποιο λόγο, δεν θυμάμαι, πέφτουν κάποια λουλουδάκια, ένα -δυο, λέω έλα μωρέ άστα κάτω. Μετά δεν είχαμε λεφτά να τα πληρώσουμε όμως. Τόσο δεν ήξερα. Ήμουν 20 χρονών. Δεν θέλω να θυμάμαι ποιο ήταν το μεγαλύτερο ποσό που είχα δώσει. Ήταν η πρώτη χρονιά που κατέβηκε ο Ρέμος στην Αθήνα. Δεν ξέρω καν αν ήταν πρώτο όνομα τότε. Μπορεί να ήταν ο Λιβιεράτος» διηγήθηκε ο Αντώνης Βλοντάκης.

(?)

Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: