Είσαι single; Έτσι θα γιορτάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο με τις φίλες σου

Τι κι αν έχουμε αλλάξει συνήθειες, η νέα πραγματικότητα του κορονοϊού μας έχει μάθει πως ακόμη και από απόσταση μπορούμε να δείξουμε την απεριόριστη αγάπη μας στα δικά μας πρόσωπα.

Μια video κλήση είναι ικανή να σε φέρει πιο κοντά από όσο νομίζεις με τις κολλητές σου και έρχεται η επίσημη ημέρα των ερωτευμένων να σου αποδείξει όλα τα παραπάνω! Η ημέρα αυτή, που με τόση αγωνία περιμένουμε να έρθει ολόκληρο το χρόνο, είναι πιο κοντά από ποτέ κι αν νομίζεις πως λόγω κορονοϊού ή ακόμη αν είσαι single, θα χάσεις την ευκαιρία σου να γιορτάσεις, κάνεις λάθος.

Εκείνο που μας έμαθε η νέα αυτή κατάσταση είναι πως τα κοινωνικά δίκτυα αλλά και όλες οι εφαρμογές είναι με το μέρος σου! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα apps για να έρθεις πιο κοντά με τις φίλες σου και φυσικά έχουμε τις καλύτερες ιδέες για να περάσετε ένα υπέροχο απόγευμα!

Λουλούδια, σοκολάτες και καρδούλες «πλημμυρίζουν» τα social media, εκείνο όμως που σου διαφεύγει είναι πως αν είσαι single έχεις δικαίωμα να γιορτάσεις με τις φίλες σου την προηγούμενη ημέρα! Στις 13 Φεβρουαρίου έχει καθιερωθεί η «Galentane’s Day» και σου έχουμε τις ωραιότερες ιδέες για να γιορτάσεις  με τις φίλες σου την ημέρα αυτή!

Διάβασε στη gallery περισσότερα.

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: