Είσαι Καρκίνος; Αυτά είναι τα 5 ζώδια που σου ταιριάζουν eρωτικά

 

Καρκίνος

Συνήθως υπάρχει μεγάλη κατανόηση μεταξύ δύο Καρκίνων γιατί είναι σαν να διαβάζετε ο ένας τη σκέψη του άλλου. Αυτό όμως μπορεί να δημιουργήσει και προβλήματα σε αυτήν τη σχέση. Αν υπάρχουν και διαφορές, είναι δύο ζώδια που μπορούν να έχουν συντροφική σχέση… μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος.

Σκορπιός

Αν και ανήκουν και οι δύο στο στοιχείο του Νερού, ο Καρκίνος είναι λίγο της προσκολλήσεως και ο ανεξάρτητος Σκορπιός δεν τα σηκώνει κάτι τέτοια. Αν καταλάβει όμως ότι αυτό γίνεται λόγω αγάπης ή φόβου της απώλειας, ο Σκορπιός μπορεί να καθησυχάσει τον Καρκίνο και να συμπορευτούν ειρηνικά.

Διάβασε κι αυτό: Οι 4 ζωδιακοί συνδυασμοί που δε χωρίζουν με τίποτα

Ιχθύς

Τα δύο πιο συναισθηματικά ζώδια θα μοιραστούν έντονα φορτισμένες στιγμές και θα κλαίνε αγκαλιά κοιτάζοντας το ηλιοβασίλεμα. Το πρόβλημα είναι ότι δυσκολεύονται να δουν τη λογική πλευρά των πραγμάτων και τη σκληρή αλήθεια και ονειροβατούν. Αν ο ένας από τους δύο είναι ελαφρώς πιο προσγειωμένος, μιλάμε για το απόλυτο ταίριασμα.

Αιγόκερως

Αστρολογικά, βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον Καρκίνο και αυτό το κάνει τον πιο καρμικό συνδυασμό. Το κοινό σημείο τους είναι ότι λατρεύουν την ασφάλεια και τη σιγουριά και θα εγκαταλείψουν δύσκολα τη σχέση τους. Ο Αιγόκερως προσφέρει την (απαραίτητη) λογική και ο Καρκίνος το ατελείωτο συναίσθημα.

Ταύρος

Η αισθησιακή φύση και η βαθιά εκτίμηση της ομορφιάς του Ταύρου θα σαγηνεύσει τον Καρκίνο από την αρχή. Μαζί θα φτιάξουν ένα υπέροχο σπιτικό, μία πανέμορφη οικογένεια και ο καθένας θα κάνει αυτό που νομίζει ότι είναι καλύτερο για τον εαυτό του. Ό,τι και αν συμβεί, θα επιστρέφουν πάντα στην εστία του σπιτιού τους.

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: