Είσαι ντροπαλή; Πέντε συμβουλές για να μπορέσεις να προσεγγίσεις αυτόν που σου αρέσει!

Ότι ηλικία και να έχεις το φλερτ, σε ανανεώνει και το σημαντικότεροο σου τονώνει την αυτοπεποίθηση! Ακόμη και αν είσαι παντρεμένη ή και δεσμευμένη το φλερτ είναι πάντα καλοδεχούμενο αρκεί βέβαια να παραμείνει μόνο στις ματιές.

Ωστόσο, σε μας τις ελεύθερες αλλά και ωραίες, ένα κοίταγμα με κάποιον δεν είναι αρκετό. Πως θα του δώσεις το πράσινο φως για να προχωρήσει, αν είσαι ντροπαλή ή φοβάσαι την απόρριψη; Διαβάστε παρακάτω…

Παρακάτω θα διαβάσετε 5 συμβουλές για να είστε έτοιμες στην επόμενη έξοδό σας!

1.Χαμογέλασε! Οι άντρες ελκύονται από γυναίκες που χαμογελάνε, ζουν τη στιγμή, διασκεδάζουν και γενικά περνάνε καλά. Αν είσαι κατσούφα και κάθεσαι σε μία γωνία κοιτάζοντας το κινητό σου όχι μόνο θα δείξεις πως είσαι απασχολημένη με κάτι άλλο αλλά κανείς δεν θα σε προσέξει και δεν θα θελήσει να σε προσέξει!
2.Πες αυτό που θέλεις χρησιμοποιώντας τη γλώσσα του σώματός σου! Εκτός του ότι αν είσαι σε κάποιο club είναι δύσκολο να πιάσεις συζήτηση, πάντα μα πάντα με τη γλώσσα του σώματος σου περνάς περισσότερα μηνύματα από ότι με τον προφορικό λόγο. Αν θέλεις να συνεχίσεις τη βραδιά σου με τον τύπο που φλερτάρεστε, τότε γίνε ακόμη πιο αισθησιακή παίξε με τα μαλλιά σου και κάνε κινήσεις που θα τον εξιτάρουν και δεν θα θέλει να παίρνει τα μάτια του από πάνω σου!

3.Ζήτα του φωτιά. Αν βλέπεις πως σε κοιτάει αλλά δεν προχωράει σε κάτι παραπάνω, κρύψε τον αναπτήρα σου και πήγαινε να του ζητήσεις φωτιά (αν και οι δύο καπνίζεται φυσικά) αφού σου δώσει φωτιά κοίτα τον γεμάτο νόημα και πες ένα ευχαριστώ, περίμενε λίγο και που ξέρεις αν του αρέσεις και εσύ μπορεί να σου προτείνει να μείνεις μαζί του στο τραπέζι ώστε να γνωριστείτε.

4.Δεν χρειάζεται να μοιάζεις με Barbie για να τον προσεγγίσεις πρώτη. Ίσα ίσα που αν διαφέρεις από το σύνολο και είσαι ξεχωριστή και στην εμφάνιση αλλά και στην προσωπικότητά σου, θα τον κάνεις να ενδιαφερθεί πολύ πιο γρήγορα.

5 Μην μιλάς πολύ! Πες πως επιτέλους έγινε το πρώτο βήμα και γνωριστήκατε. Το πιο σημαντικό είναι να μην δείξεις στον ενθουσιασμό σου στο φουλ γιατί συνήθως εμείς οι γυναίκες το δείχνουμε με το »μπίρι- μπίρι». Πιο πολύ άκουσε τον και επέμενε στο να του χαμογελάς γλυκά και να τον κοιτάς στα μάτια!

Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: