Εισαγγελέας στη δίκη Γιακουμάκη: «Υπάρχει πρόβλημα μνήμης…»

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη των των εννέα Κρητικών, οι οποίοι κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Η διαδικασία ξεκίνησε στις 9 το πρωί με την εξέταση πρώην σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, ο οποίος εμφανίστηκε να μη θυμάται τα όσα είχε αρχικά καταθέσει στην αστυνομία.  Όπως υποστήριξε, για ορισμένα περιστατικά, τα οποία αναγράφονται στην κατάθεσή του, είχε άγνοια και γι’ αυτό το δικαστήριο διέταξε να κρατηθεί έως ότου ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των μαρτύρων.

Μετά την απολογία του τρίτου κατά σειρά μάρτυρα, ο εισαγγελέα της έδρας σχολίασε «ότι υπάρχει πρόβλημα μνήμης σε αυτή τη δίκη».

Ένας από τους πρώην σπουδαστές χαρακτήρισε ακραία τα πειράγματα που γίνονταν στον Βαγγέλη, ενώ όταν ρωτήθηκε γιατί κάποια από τα περιστατικά που κατάθεσε για πρώτη φορά σήμερα στο δικαστήριο δεν υπάρχουν στις αρχικές μαρτυρικές του καταθέσεις, είπε πως «αυτό έγινε για να μην προσβάλουμε τον Βαγγέλη, γιατί πιστεύαμε ότι θα βρεθεί».

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: