Ειρήνη Τσάκου: Η κόρη της Σήλιας Κριθαριώτη ποζάρει ως μοντέλο με δημιουργία της μαμάς της

Ειρήνη Τσάκου: Η κόρη της Σήλιας Κριθαριώτη ποζάρει ως μοντέλο με δημιουργία της μαμάς της

Η Σήλια Κριθαριώτη είναι μία από τις πιο καταξιωμένες σχεδιάστριες μόδας, η φήμη και η καριέρα της οποίας έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα. Οι συλλογές της κάθε σεζόν γίνονται αντικείμενο συζήτησης σε ελληνικά και διεθνή Μέσα αποσπώντας τα πιο θετικά σχόλια. Εκτός, όμως, από επαγγελματίας, η Σήλια Κριθαριώτη είναι σύζυγος του επιχειρηματία, Νίκου Τσάκου, και αφοσιωμένη μαμά τριών παιδιών. Μπορεί ως τώρα να μην είχαμε δει κανένα από τα παιδιά της, αλλά πριν λίγες μέρες η διάσημη σχεδιάστρια δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram, αλλά και στο account του brand της, δύο φωτογραφίες με την κόρη της, Ειρήνη, η οποία ποζάρει άνετα ως μοντέλο φορώντας δημιουργία της μαμάς της.

Η 14χρονη Ειρήνη βρίσκεται μέσα σε μία πισίνα, φορά ένα ασημί, ασύμμετρο, mini φόρεμα από τη συλλογή 5226 Celia Kritharioti Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 και ποζάρει με στυλ στον φωτογραφικό φακό. Η ομοιότητα μαμάς και κόρης είναι απίστευτη!

Αυτή είναι η πρώτη κολεξιόν που φτιάχνει η Σήλια Κριθαριώτη μετά την περιπέτεια της υγείας της, όταν νόσησε από κορονοϊό. Η κόρη της, Ειρήνη Τσάκου, δε θα μπορούσε παρά να είναι και το καλύτερο μοντέλο της μαμάς της.

Cover photo: @celiakritharioti

Διάβασε ακόμα: Πώς να αποθηκεύσεις τα κοσμήματά σου για να διατηρούνται σαν καινούρια;

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: