Είναι το urban running το απόλυτο trend του Φθινοπώρου;

Μπορεί μέσα μας να είναι ακόμη Καλοκαίρι, όμως η διάθεσή μας έχει κάτι από Φθινόπωρο: Στις διακοπές που έχουμε αφήσει πίσω μας, την έντονη καθημερινότητα στο γραφείο, τις αλλαγές στις διατροφικές μας συνήθειες, αλλά και την αναζήτηση του πιο κατάλληλου -για εμάς- τρόπου άσκησης στην πόλη. Διότι, ο φθινοπωρινός καιρός, μοιάζει ιδανικός για να ανανεώσεις και να φορέσεις τα αθλητικά σου ρούχα και παπούτσια και να βγεις στη γειτονιά σου για τρέξιμο. Εξάλλου, οι τάσεις προστάζουν να ξεκινήσεις το urban running!

Το urban running είναι ο απόλυτος τρόπος άσκησης στους δρόμους της πόλης, ενώ προσφέρει στον οργανισμό σου όλα όσα χρειάζεται, ώστε να έχει μια ομαλή μετάβαση καθημερινότητας από το Καλοκαίρι στον Χειμώνα. Αρκεί να γίνεται με τον σωστό τρόπο και φυσικά, τον σωστό εξοπλισμό. Προσαρμοσμένο στους δρόμους της πόλης, λοιπόν, το νέο PureBOOST GΟ από την adidas, μπορεί να σου προσφέρει την απόλυτη urban running εμπειρία, παρέχοντάς σου τη δυνατότητα να βιώσεις εκείνο το απελευθερωτικό συναίσθημα που νιώθεις όταν τρέχεις.

Είναι το urban running το απόλυτο trend του Φθινοπώρου;

Όμως, το τρέξιμο στους δρόμους της πόλης εκτός από απελευθερωτικό μπορεί να γίνει και κάπως… απρόβλεπτο! Έτσι, η adidas σχεδίασε το πιο ευέλικτο και δυναμικό παπούτσι των εποχών, PureBOOST GΟ. Ένα παπούτσι που έχει δημιουργηθεί για να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της urban running κοινότητας, όπως είναι οι γρήγορες αλλαγές κατεύθυνσης.

Πώς ένα αθλητικό παπούτσι μπορεί να αλλάξει το τοπίο του urban running;

Η εξελιγμένη Expanded Landing Ζοne χαρακτηρίζεται από φαρδιά σόλα στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού και προσφέρει αυξημένη σταθερότητα στις πλάγιες κινήσεις των runners. Απόλυτη προσαρμοστικότητα, αλλά και εύκολη και γρήγορη αλλαγή ταχύτητας, για να καταφέρεις να ζήσεις μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία τρεξίματος σε… όσα στενά της πόλης θέλεις να εξερευνήσεις! Επίσης, το παπούτσι «θαύμα» των runners, PureBOOST GO, διαθέτει και μια μεσαία σόλα τεχνολογίας BOOST, μια τεχνολογία που εκτός από καθοριστικό ρόλο στην ιστορία της adidas, έχει καταφέρει να προσφέρει και την απόλυτη επιστροφή ενέργειας σε κάθε σου προηγούμενη δοκιμή. Τέλος, για άνετη εφαρμογή στο πόδι και κορυφαία εμπειρία τρεξίματος, το πλεκτό επάνω μέρος του παπουτσιού αφήνει το πόδι να αναπνέει, καθώς είναι κατασκευασμένο από διάτρητο ύφασμα, ενώ παράλληλα βελτιώνει την ευκαμψία και την ελευθερία κινήσεων σε κάθε σου βήμα.

Είναι το urban running το απόλυτο trend του Φθινοπώρου;

Ας υποδεχτούμε, λοιπόν, όλες τις δυσκολίες του Φθινοπώρου με το πιο… «εύκολο» παπούτσι της αγοράς! Διότι, ο ευέλικτος σχεδιασμός του PureBOOST GO της adidas, μετατρέπει το urban running στο απόλυτο fitness trend του Φθινοπώρου, καθώς μοιάζει να είναι ιδανική επιλογή από το πρωί μέχρι το τέλος της ημέρας,

Ανακάλυψε το adidas PureBOOST GΟ και ζήσε τα όρια της πόλης. Βρες το online στο https://www.adidas.gr/PureBOOST, στα adidas Stores και σε συνεργαζόμενα καταστήματα αθλητικών ειδών.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: