Είναι ο κατάλληλος για γάμο; 10 χαρακτηριστικά που δείχνουν ότι είναι ο άνδρας της ζωής σου

Αναρωτιέσαι αν είσαι με τον κατάλληλο άντρα για να γίνεις γυναίκα του; Ποιά στοιχεία πρέπει να έχει μέσα στην καθημερινότητά σας ο άντρας που θα γίνει σύζυγός σου; Ιδού.

1. Χαίρεται να υπερηφανεύεται για εσένα

Πήρες προαγωγή; Βρήκες δουλειά; Κέρδισες εισιτήρια για δωρεάν ταξίδι; Έχασες κιλά; Ο αγαπημένος σου είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής σου και χαίρεται να μιλάει σε όλο τον κόσμο για τα κατορθώματά σου.
2. Έχετε τις ίδιες αξίες

Θέλετε ή δεν θέλετε να κάνετε παιδιά. Είτε οπαδοί του θρησκευτικού ή του πολιτικού γάμου. Πιστεύετε ή όχι στον ίδιο θεό. Γενικά, οι αξίες σας σε κάθε τομέα συμπίπτουν, πράγμα που εγγυάται σε μεγάλο βαθμό ένα ομαλό κοινό μέλλον.

3. Ακόμα και μετά από καιρό που είστε μαζί, κάνει μικρές ρομαντικές χαζομάρες

Θα σου ανοίξει την πόρτα στο αυτοκίνητο, θα σε πάρει αγκαλιά αφού δεν μπορείς να περπατήσεις όλο το βράδυ με τα ψηλοτάκουνα,  θα σου αγοράσει ένα κουτί σοκολατάκια χωρίς λόγο, θα σου αφήσει ένα τριαντάφυλλο στο αυτοκίνητο και γενικά, θα κάνει έστω και την πιο μικρή αγαπησιάρικη κίνηση για να σου θυμίσει πόσο σε θέλει.

4. Δεν θέλει να σε αλλάξει

Ξέρει ότι κάνεις πολλές ζημιές, ξέρει πως δεν οδηγάς καλά αλλά σου δίνει το αυτοκίνητό του. Ξέρει πως το να σιδερώσεις δεν είναι το ατού σου, ξέρει κάθε ψεγάδι σου αλλά το λατρεύει!

5. Όταν σκέφτεσαι το να τον παντρευτείς

Το καλύτερο κομμάτι δεν είναι το γαμήλιο πάρτυ αλλά η ιδέα να ενώσετε τις ζωές σας και να ζήσετε μαζί.

6. Έχετε περάσει καλά μαζί και στα δύσκολα και στα εύκολα

Είστε μαζί από τότε που μοιραζόσταν ένα μονό κρεβάτι, από τότε που μιλούσατε μόνο μέσω skype, από τότε που μπορούσατε να βρεθείτε μισή ώρα κάθε δεύτερη ημέρα. Και τώρα, που όλα έχουν στρώσει και δεν είναι τόσο δύσκολα και πάλι τον θέλεις και σε θέλει όσο την πρώτη στιγμή που γνωριστήκατε.

7. Το «Μου λείπεις» δεν είναι μια φράση που λέτε έτσι για να την πείτε

Όταν δεν είστε μαζί υποφέρετε, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχετε ατομικές δραστηριότητες. Κι όταν λέτε «μου λείπεις», το ενοοείτε!

8. Με άνεση προγραμματίζετε κοινές δραστηριότητες για το μέλλον

Ακόμα κι αν αυτές έχουν ορίζοντα ενός μήνα, έξι μηνών ή ενός χρόνου. Γενικά, δεν έχεις στο μυαλό σου πως θα χρειαστεί να ακυρώσετε εισιτήρια επειδή δεν θα είστε μαζί, απλά γιατί ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ.

9. Συμπαθεί την οικογένειά σου κι εσύ τη δική του

Γιατί ούτε εκείνος είναι ορφανός, ούτε κι εσύ φύτρωσες, γιατί οι οικογένειές σας ευθύνονται που μεγαλώσατε για να γνωριστείτε και γιατί μπορείς να πας στο πάρτυ γενεθλίων του ανηψιού του, ακόμα κι αν εκείνος δουλεύει ή λείπει σε ταξίδι, χωρίς να ντρέπεσαι.

10. Ταξιδεύετε, κάνετε διακοπές μαζί, χωρίς να τσακώνεστε!

Όλοι έχουμε βρεθεί μπροστά σε καυγάδες ζευγαριών στην παραλία, στο αεροπλάνο κι απορούμε. Πώς μπορούν δύο άνθρωποι νασ καυγαδίζουν ακόμα και στις διακοπές τους; Αν οι καυγάδες σε ταξίδια ή ακόμα και στο σπίτι σας είναι σπάνιο φαινόμενο, βουρρ για οικογένεια.

sxeseis

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: