Είναι καθηλωμένη στο καροτσάκι, έχει όμως συνεχή… τετράποδη βοήθεια

Κάνει τα ψώνια, τη βοηθά να ντυθεί, πληρώνει για τα πάντα και είναι συνεχώς εκεί για την ιδιοκτήτριά του.

Αυτά μας λέει πως κάνει για τη Sally itney ο σκύλος της Ethan, ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη της πάντα με την καλύτερη διάθεση.

Και λέει ακόμα πως το μαύρο λαμπραντόρ τής έχει αλλάξει τη ζωή, βοηθώντας τη στο σπίτι και τις καθημερινές δουλειές.

Η 31χρονη παθαίνει συχνά επιληπτικές κρίσεις και χρειαζόταν συνεχή βοήθεια, όλα όμως έχουν αντικατασταθεί τώρα από τον πάντα πρόθυμο Ethan. Κι έτσι μπορεί εκείνη να αφιερωθεί στην ακαδημαϊκή της καριέρα, έχοντας αποκτήσει εκ νέου μια αίσθηση αυτονομίας και ελευθερίας.

Η Sally από το Μπράιτον της Αγγλίας λέει χαρακτηριστικά: «Με βοηθά από τη στιγμή που σηκώνομαι μέχρι τη στιγμή που επιστρέφω στο κρεβάτι και είναι μαζί μου όλη τη νύχτα. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον Ethan».

Μπαίνει για μπάνιο; Ο σκύλος θα κλείσει την πόρτα. Της πέφτει το σαμπουάν; Ο σκύλος θα το σηκώσει και θα περιμένει μετά με την πετσέτα στο στόμα. Ο αποκλειστικός βοηθός κάνει κυριολεκτικά τα πάντα, καθώς χαίρεται να είναι στην 24ωρη δούλεψή της.

Ξέρει βλέπετε όλα τα αντικείμενα του κόσμου της και τι πρέπει να κάνει με το καθένα, ανταποκρινόμενος σε κάθε εντολή. Ακόμα και το ασανσέρ καλεί για κείνη, κάνοντας και όλες τις ανέπαφες πληρωμές με την κάρτα της.

Και όταν εκείνη παντρεύτηκε τον καλό της τον Αύγουστο του 2017, τις βέρες έφερε φυσικά το πιστό λαμπραντόρ…

(?)

Πηγή: diethnh

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: