«Είμαι πολύ καλά» έγραψε o Γερμανός υπουργός Οικονομίας μία ημέρα μετά την κατάρρευσή του

Η περιπέτεια της υγείας του Πέτερ Αλτμάγερ — Νοσηλεύεται από χθες σε νοσοκομείο του Βερολίνου — Ένιωσε δυσφορία και δυσκολευόταν να μιλήσει

«Είμαι πολύ καλά» έγραψε στο Twitter o υπουργός Οικονομίας Πέτερ Αλτμάγερ μετά την περιπέτεια της υγείας του

Νοσηλεύεται από χθες σε νοσοκομείο του Βερολίνου
Ένιωσε δυσφορία και δυσκολευόταν να μιλήσει

Με την δήλωση ότι αισθάνεται πολύ καλά, ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας, Πέτερ Άλτμαγερ, έσπευσε να καθησυχάσει τον πολιτικό κόσμο της χώρας για την κατάσταση της υγείας του.

Ο 63χρονος Γερμανός Χριστιανοδημοκράτης μεταφέρθηκε χθες εσπευσμένα με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο του Βερολίνου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Bild», ο Ατλμάγερ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Charité» του Βερολίνου, ενώ το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA ανέφερε ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όταν στην διάρκεια δείπνου της οικονομικής επιτροπής της ομοσπονδιακής βουλής (Bundestag) στο ξενοδοχείο Ritz Carlton του Βερολίνου, αισθάνθηκε δυσφορία.

Όσοι παραβρέθηκαν στo χθεσινό δείπνο, υποστήριξαν ότι ο Αλτμάγερ παραπονέθηκε ότι αισθανόταν αδιαθεσία πριν από τη συνάντηση και δυσκολευόταν να μιλήσει.

«Σας ευχαριστώ για τις καλές ευχές σας που με συγκίνησαν πολύ. Είμαι και πάλι πολύ καλά. Μετά από μια κουραστική μέρα, μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Ωστόσο, οι μέχρι τώρα εξετάσεις δεν επιβεβαίωσαν τις ανησυχίες των συναδέλφων μου », έγραψε σήμερα το πρωί στο Twitter.

Ο βουλευτής των Πράσινων, Ντίτερ Γιάνετσεκ , ο οποίος ήταν στη χθεσινή συνάντηση , ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook ότι, ο υπουργός αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω προβλημάτων υγείας.

Ο Γιάνετσεκ εξέφρασε επίσης την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Άλτμαγερ, διέρρευσαν τόσο γρήγορα στον Τύπο.

Ο Κρίστιαν Λίντνερ, ηγέτης του κόμματος των «Ελεύθερων Δημοκρατών» (FDP), του ευχήθηκε επίσης περαστικά.

«Είστε ένας μαχητής με τον οποίο αρέσει κανείς να μαλώνει. Αλλά όταν πρόκειται για θέμα υγείας, δεν υπάρχει ανταγωνισμός », έγραψε ο Λίντνερ στο Twitter.

Ο Πάουλ Τσίμιακ, γενικός γραμματέας της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU- CSU) , έγραψε στο Twitter χθες το βράδυ:« Γίνε καλά σύντομα, αγαπητέ @peteraltmaier!»

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: