Eighties Remix: H πιο funky δεκαετία είναι και πάλι hot

Οι διεθνείς οίκοι μόδας φέτος κάνουν #throwback στη φανταχτερή, διασκεδαστική και υπερβολική δεκαετία του 80 γεμίζοντας της πασαρέλες με extra λάμψη. Ίσως και μία δόση εξτραβαγκάντσα παραπάνω από το κανονικό.
Ζικ ζακ prints, Memphis-inspired γεωμετρικά μοτίβα, παγέτες, funky color-block και μεταλλιζέ μονοχρωμίες, αποτελούν τη παλέτα των δημιoυργιών για τη σεζόν S/S 2017. Τι σου θυμίζουν όλα τα παραπάνω όμως; Πότε τα έχεις ξαναδεί; Κάνε μία αναδρομή 30 χρόνια πριν και θα βρεις την απάντηση πίσω στα flashy 80s! Υλικά, φόρμες και γραμμές από την πιο αγαπημένη δεκαετία-συνώνυμο των παιδικών μας χρόνων και τον αντισυμβατικών επιλογών όσο αφορά μόδα και ομορφιά.
Eighties Remix: H πιο funky δεκαετία είναι και πάλι hot
Σακάκια με βάτες, wrap φούστες και bodycon φορέματα μας βάζουν στο mood εκείνης της περιόδου και μας προδιαθέτουν να δημιουργήσουμε ένα fashion forward mix&match, συνδυάζοντας βινύλ υφάσματα με oversized μακό και tweed σακάκια με metallic βραδινά κομμάτια. Τα power dresses την φετινή σεζόν αποκτούν και πάλι τη δύναμη-δυναμική που τους αξίζει! Βάλε το «Εye Of The Tiger» των Survivor και γύρνα πίσω -έστω και στυλιστικά- στα πιο ανέμελα χρόνια της ζωής σου! Οι φετινές τάσεις το επιβάλουν!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: