Ειδικές Τιμές σε όλα τα μοντέλα OPEL με το νέο πρόγραμμα «OPEL DEALS»

Πάντα όταν υπάρχει μια δελεαστική προσφορά- σε οτιδήποτε αντικείμενο- υπάρχει και η ανάλογη ανταπόκριση από πλευράς καταναλωτικού κοινού. Και είναι λογικό γιατί αποκτάς σε προνομιακές τιμές η σε καλύτερο χρηματοδοτικό πρόγραμμα το ίδιο προϊόν, πιο εύκολα και σε καλύτερη τιμή.

H Opel προσφέρει σήμερα τους καλύτερους όρους για την απόκτηση ενός νέου αυτοκινήτου, εγκαινιάζοντας ένα νέο εμπορικό πρόγραμμα, με την ονομασία OPEL DEALS. Η ελληνική εταιρία που αντιπροσωπεύει τα γερμανικά αυτοκίνητα καλεί τους υποψήφιους πελάτες να επισκεφθούν τις Εκθέσεις Opel σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τα δημοφιλή μοντέλα της

Στο πρόγραμμα OPEL DEALS συμμετέχουν το δημοφιλές Corsa, το οποίο πρόσφατα κυκλοφόρησε και σε υβριδική έκδοση 48V, καθώς και η γκάμα των Opel SUV: το τολμηρό Mokka, το αξιόπιστο και ιδανικό για οικογένειες Crossland και το κορυφαίο Grandland. Όλα τα μοντέλα διακρίνονται για την εξαιρετική οικονομία καυσίμου, τον προηγμένο εξοπλισμό ασφάλειας και τις τεχνολογικές καινοτομίες. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα μοντέλα της Opel συνοδεύονται από 5 χρόνια εγγύηση.

Οι Ειδικές Τιμές του προγράμματος OPEL DEALS ισχύουν έως τις 20 Ιουλίου και αφορούν ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα. Ευκαιρία να τα γνωρίσετε και να τα οδηγήσετε.

Ειδικές Τιμές σε όλα τα μοντέλα OPEL με το νέο πρόγραμμα «OPEL DEALS» gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: