Έγκυος, πήγε για το καθιερωμένο υπερηχογράφημα. Όταν κοίταξε την οθόνη; «Η καρδιά της σταμάτησε»

Η μητέρα Carissa Gill και ο φίλος της Randy ανακάλυψαν ότι δεν περίμεναν μόνο ένα μωρό, αλλά δύο. Δύο γλυκά κορίτσια. Ξέρουμε ότι οι αδελφές και κυρίως οι δίδυμες, έχουν έναν ιδιαίτερο δεσμό μεταξύ τους. Οπότε δεν τους φάνηκε περίεργο αυτό που είδαν στον υπέρηχο.

Όταν το ζευγάρι πήγε για το υπερηχογράφημα των 25 εβδομάδων, συγκλονίστηκαν με αυτό που είδαν. Οι αδελφές κινούνταν στη μήτρα κατά τη διάρκεια του υπερηχογραφήματος, επιτρέποντας στον τεχνικό να καταγράφει υπέροχες εικόνες. Το ζευγάρι έχει ονομάσει τα δίδυμα κορίτσια Isabella και Callie.


Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του. Η Carissa μοιράστηκε τη στιγμή στο Facebook και από τότε έχει γίνει viral.

«Το πρόσωπό του έδειχνε κάπως, σαν να είχε μείνει άφωνος, αλλά είχε μείνει άφωνος από τη στιγμή που ανακάλυψε ότι είχαμε δίδυμα.»

Τι ήταν αυτό που άφησε τους πάντες άφωνους; Η χαριτωμένη στιγμή που τα δίδυμα στην οθόνη πιάστηκαν να ανταλλάσσουν ένα φιλί.


Στα 12 χρόνια καριέρας τους, οι γιατροί δεν είχαν ξαναδεί παρόμοιο υπερηχογράφημα.

«Ήταν τόσο συναρπαστικό που τα είδαμε έτσι. Δεν φανταζόμουν ότι θα ήταν τόσο κοντά μαζί, αλλά ήταν και ήταν τόσο όμορφο αυτό που είδαμε».

Στην αρχή, ένα μωρό φιλούσε το άλλο μωρό στο μάγουλο. Στη συνέχεια ήρθαν πιο κοντά και έδωσαν ένα γρήγορο φιλί στα χείλη. Η Carissa είπε ότι ήταν «τόσο χαριτωμένο».

Είναι φανερό ότι αυτά τα μικροσκοπικά κορίτσια θα γίνουν οι καλύτερες φίλες στη ζωή και οι γονείς τους έχουν αποδείξεις γι’ αυτό!

Πηγή: stroumfaki

viral

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: