Έγραψε έκθεση για το Fight Club με μόλις 14 λέξεις και πήρε 100/100 [φωτο+βίντεο]

Δάσκαλος στο Κλάρκσβιλ του Τένεσι ζήτησε από τους μαθητές του να γράψουν μια έκθεση για μια ταινία που έχουν δει και αυτό που διάβασε από μία μαθήτρια τον έκανε να παλέψει με τον εαυτό του, αλλά τελικά τον “ανάγκασε” να της βάλει τον τέλειο βαθμό.

Πρόκειται για την Άλισον Γκάρετ, η οποία επέλεξε το Fight Club και έγραψε μια έκθεση 14 μόλις λέξεων, καθώς κατέγραψε τον πρώτο από τους κανόνες που είχε θέσει για τη λέσχη ο Μπραντ Πιτ.

«The first rule of fight club is: you do not talk about fight club» (σ.σ. Πρώτος κανόνας του Fight Club: Ποτέ δεν μιλάς για το Fight Club)/

Μάλιστα, έγραψε ακόμα πέντε λέξεις, καθώς συμπλήρωσε στο τέλος της σελίδας πως «That’s it. That’s the essay» (σ.σ Αυτή ήταν. Αυτή ήταν η έκθεση).

Ακόμη, στα σχόλια του μέιλ με την έκθεση που έστειλε στον δάσκαλό της, έγραψε πως “είδα μια ευκαιρία και την πήρα. Δεν μπορώ να πω ότι ντρέπομαι γιατί αυτό θα ήταν ψέματα. Αν είμαι περήφανη; Ναι”..

Επική ήταν και η απάντηση του δασκάλου της, ωστόσο,  ο οποίος της έδωσε 100/100 και της έγραψε το εξής: 

«Πάλευα για τον βαθμό που θα σου βάλω, πολύ καιρό. Τελικά κατέληξα να σου βάλω έναν βαθμό για το γέλιο και το πόσο σχετικό ήταν αυτό που έγραψες με την ταινία.

Σε προειδοποιώ όμως: Μην το δοκιμάσεις αυτό και με τους άλλους καθηγητές γιατί μπορεί να μην έχουν την ίδια αίσθηση του χιούμορ».

 

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: