Εγκλημα στο Μοσχάτο: Αγάπησα τον Μάριο, δεν μπόρεσα να τον αλλάξω, λέει η «πέτρα του σκανδάλου»

Φορτισμένη ψυχολογικά, εμφανώς μπερδεμένη στη σκέψη, μιλά στο protothema.gr –  «Όλοι μόνοι σας θα πάτε στην κηδεία γιατί αυτός θα είναι μαζί μου», ήταν τα πρώτα λόγια που είπε η Κατερίνα

Φορτισμένη ψυχολογικά, εμφανώς μπερδεμένη στη σκέψη,Βασίλη Τσαγκάρη εξομολογείται στο protothema.gr, με δάκρυα στα μάτια, όλα όσα έχει στο μυαλό της για το θύμα, αλλά και πώς αισθάνεται πλέον μετά από τις φρικιαστικές εξελίξεις στη ζωή της ίδιας και των παιδιών της. Από τις δηλώσεις που κάνει σήμερα έξω από το κατώφλι του σπιτιού της, διαφαίνεται μια ανεξήγητη ανάγκη και επιθυμία να τον δικαιολογήσει και να μπει στην ψυχολογία του. 

Έξαφνα, την ίδια ώρα ο δράστης, Βασίλης Τσαγκάρης, καταφτάνει στη δική του οικία, δεν επιθυμεί να προβεί σε δηλώσεις, μπαίνει στην είσοδο του σπιτιού του και χαιρετά τον σκύλο του. Εκεί, τον περιμένουν η μητέρα και ο αδερφός του. «Ο Μάριος, όπως και κάθε άλλος άνθρωπος, ήταν διαφορετικός. Αν δεν ήταν έτσι θα ήμασταν για πάντα μαζί. Άλλο το δέσιμο και άλλο τα προβλήματα που είχε με τους άλλους ανθρώπους. Μπορεί να πάρω ένα σκυλί και να το αγαπήσω, αλλά να πάρω και ένα άλλο σκυλί και να το κλοτσήσω. Ο Θεός σε κάνει έτσι. Δεν μπορείς να τα βάλεις με τον Θεό. Όσο και να σε αγαπώ, δεν μπορώ να σε αλλάξω. Τον εαυτό μας δεν τον πιάνουμε. Δεν μπορείς να πας κόντρα στη φύση σου! Να πω ότι είμαι αδικημένη; Άλλοι χάνουν τα παιδιά τους και είναι μικρά. Γιατί να νιώσω αδικία για τον χαρακτήρα του Μάριου;  Όλοι μόνοι σας θα πάτε στην κηδεία γιατί αυτός θα είναι μαζί μου», ήταν τα πρώτα λόγια που μας είπε η ΚατερίναΗ κακοποίηση πριν το φονικό 

Η Κατερίνα, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, συνεχίζει να περιγράφει την κακή ζωή που είχε στο πλευρό του θύματος, Μάριου Λουκόπουλου. 

«Όταν είπα στη δικηγόρο για την οπλοκατοχή, τρόμαξε. Το γράφω στην κατάθεσή μου στο τέλος. Όλοι μου έλεγαν ”είσαι τρελή να έχεις συναισθήματα για αυτόν τον άνθρωπο” Ήμουν επτά ώρες όμηρος και δεν ήξερα πότε θα έρθω ξανά στα παιδιά μου. Όταν μιλούσα στα παιδιά μου, εκείνος μου έλεγε να πω, πως είναι όλα καλά. Την Μεγάλη Δευτέρα έγιναν όλα αυτά. Και του λέω: ”Μάριε, μάτια μου, δεν σημαίνει πως επειδή το έβαλες στο μυαλό σου, πρέπει και να το κάνεις”». Στη συνέχεια, δηλώνει: «Οταν γύρισα σπίτι δεν ήξερα που θα πάω. Έχω χρόνια αρρυθμία και δεν είμαι καλά. Από τότε έχουν καταθέσει και τα παιδιά μου, γιατί τα ζήτησε ο δικαστής και ο εισαγγελέας ανηλίκων. Έχουν καταθέσει για την κακοποίησή τους. Όλα αυτά που σας λέω υπάρχουν έγγραφα επίσημα. Μας παρακολουθούν από πέρσι την Άνοιξη κοινωνικοί λειτουργοί. Ειναι πολλές οι μηνύσεις». 

Η αναφορά στον Βασίλη

«Ο Βασίλης ο,τι έκανε, το έκανε για την οικογένειά του. Η μάνα του είναι «άγια» γυναίκα. Από μήνες πριν είναι όλα γραμμένα». 

Το μοιραίο βράδυ

«Η αστυνομία ήρθε και με πήρε στις τέσσερις τα ξημερώματα. Ήρθαν κατευθείαν και με πήραν. Πήγα στη ΓΑΔΑ, με πήγαν και κατέθεσα. Όλα όσα έχω στην κατάθεση είναι αλήθεια». 

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: