Έγκλημα στο Ελληνικό: Χάνει την άδειά του ο ταξιτζής που έδιωξε την αιμόφυρτη γυναίκα

Σωρεία αντιδράσεων έχει προκαλέσει η μαρτυρία του ταξιτζή για το έγκλημα που έγινε στο Ελληνικό, όταν αντιπτέραρχος εν αποστρατεία πυροβόλησε τη σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε.

Ο ταξιτζής, απόλυτα ψύχραιμος, περιέγραψε στους δημοσιογράφους πως ζήτησε από την αιμόφυρτη γυναίκα να βγει από το αυτοκίνητό του την Πέμπτη στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ανέφερε πως η τραυματισμένη γυναίκα μπήκε μέσα στο ταξί του προσπαθώντας να γλιτώσει. «Με σκότωσε, με σκότωσε», του είπε και εκείνος της ζήτησε να βγει από το αυτοκίνητό του.

Τώρα, το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) ζητά με ανακοίνωσή του να του αφαιρεθεί η άδεια.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΣΑΤΑ:

«Το περιστατικό που συνέβη χθες στο Ελληνικό με το θάνατο δύο ανθρώπων μπροστά στα μάτια ενός αυτοκινητιστή ταξί, είναι ενδεικτικό της απάθειας και της ασέβειας με την οποία αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος τον διπλανό του.
Το ΣΑΤΑ καταδικάζει την συμπεριφορά του οδηγού ταξί και την χαρακτηρίζει όχι απλά αντιεπαγγελματική αλλά και απάνθρωπη. Ακόμη κι αν είχε προγραμματισμένη μεταφορά, όφειλε ως άνθρωπος, να βοηθήσει έναν συνάνθρωπό του που είχε ανάγκη.

Σαν διοίκηση, το ελάχιστο που εισηγούμαστε είναι η αφαίρεση της ειδικής του άδειας από το Υπουργείο Μεταφορών και η αποπομπή του από τον κλάδο μας».

ellada

Tags: , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: