Έγκλημα στη Μεσαρά: Στον Εισαγγελέα ο 27χρονος δολοφόνος – Ξέσπασαν οι συγγενείς του 39χρονου

Λιποθύμησε η μητέρα του 39χρονου κτηνοτρόφου  — Ο 27χρονος Ρουμάνος αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία

Στον εισαγγελέα, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης ο 27χρονος Ρουμάνος, που το βράδυ της Δευτέρας πυροβόλησε και σκότωσε τον 39χρονο κτηνοτρόφο.

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς συγγενείς του θύματος και η ατμόσφαιρα ήταν εμφανώς φορτισμένη, ενώ άνδρες της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας βρίσκονταν στο σημείο υπό τον φόβο επεισοδίων.

Φόβος που επιβεβαιώθηκε, καθώς όταν ο 27χρονος έφτασε μπροστά από τα δικαστήρια οι συγγενείς του 39χρονου ξέσπασαν στη θέα του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, ενώ λιποθύμησε η μητέρα του θύματος.



«Φονιά» φώναζαν κάποιοι, ενώ άλλοι απευθύνονταν στους αστυνομικούς που προσπαθούσαν να τους συγκρατήσουν, ώστε να μην φτάσουν κοντά στο δράστη, λέγοντας «αφήστε μας».


Η ένταση που επικράτησε έξω από τα δικαστήρια ήταν μεγάλη, ωστόσο με την παρουσία των ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων αποφεύχθησαν τα χειρότερα, παρά την έντονη συναισθηματική φόρτιση των συγγενών του θύματος.

Ο 27χρονος Ρουμάνος βρίσκεται αυτήν την ώρα στο γραφείο του εισαγγελέα και αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί, καθώς πρόκειται σήμερα να του οριστεί δικηγόρος αφού ο κατηγορούμενος δεν έχει τους πόρους για να καλύψει την υπεράσπισή του.

Πηγή: Creta24

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: