Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στο φως της δημοσιότητας ντοκουμέντα από το ταξίδι του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της Καρολάιν στο Ντουμπάι

Στο κινητό του πιλότου βρέθηκαν δεκάδες βίντεο με την Καρολάιν, τη μικρή Λυδία καθώς και βίντεο από την επαγγελματική του ζωή

Νέα ντοκουμέντα από την κοινή ζωή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της Καρολάιν Κράουτς έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Πιο συγκεκριμένα το Star Channel παρουσιάζει υλικό που κατέγραφε στο κινητό του τηλέφωνο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στο Ντουμπάι. 

Σε ένα από τα βίντεο που έχει καταγράψει ο Αναγνωστόπουλος φαίνεται η Καρολάιν να κολυμπάει στην πισίνα, να βγαίνει από αυτή και να κινείται προς το μέρος του.  Μάλιστα σε εκείνο  το ταξίδι είχαν μαζί τους και τη μικρή Λυδία. Η Καρολάιν την κρατούσε στην αγκαλιά της και δεν την αποχωριζόταν στιγμή ενώ έπαιζε μαζί της μέσα στην πισίνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κατέγραφε συνεχώς την Καρολάιν να κοιμάται αγκαλιά με τη μικρή Λυδία αλλά και να την βγάζει βόλτα με το καρότσι, ενώ στο κινητό του τηλέφωνο βρέθηκαν δεκάδες βίντεο τόσο με την άτυχη 20χρονη όσο και την κορούλα της.

Σε ένα άλλο βίντεο που τραβάει και πάλι ο πιλότος φαίνεται αρχικά ο ίδιος, έχοντας σε μάρσιπο το παιδί, και στη συνέχεια τραβά την Καρολάιν αλλά και τη Ρόξι το σκύλο που επίσης κατηγορείται ότι θανάτωσε. Ακούγεται η φωνή της άτυχης κοπέλας και στο τέλος στρέφει και πάλι τον φακό στον ίδιο.

Πάντως τον τελευταίο καιρό και συγκεκριμένα πριν τη δολοφονία, η Καρολάιν, σύμφωνα με τις καταθέσεις έδειχνε θλιμμένη και αυτό αποτυπωνόταν στην κάμερα. Επιπλέον στο κινητό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου βρέθηκαν δεκάδες βίντεο από τη δουλειά του με πτήσεις αλλά και συναδέλφους του.

Σημειώνεται πως ο πιλότος κάθεται αύριο Τρίτη και πάλι στο εδώλιο του κατηγορουμένου, ενώ κατά τη διάρκεια της απολογίας του θα κληθεί να εξηγήσει πως έφτασε στο σημείο να πνίξει τη σύζυγό του μέσα στο ίδιο τους το σπίτι αλλά και να σκοτώσει τη σκυλίτσα τους τη Ρόξι.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: