Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ένας φόνος, 37 μέρες, 5 βίντεο

Τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας οδήγησαν στον δολοφόνο της Καρολάιν 37 μέρες μετά το έγκλημα που συγκλονίζει το πανελλήνιο — Οι  δηλώσεις του στην κάμερα μετά το έγκλημα, ο δραματικός επικήδειος στην Αλόννησο — Η περιγραφή του αστυνομικού που πήρε στην αγκαλιά του το μωρό και οι σημερινές ανακοινώσεις της Αστυνομίας μετά το μνημόσυνο της κοπέλας

Τριάντα επτά μέρες στη διάρκεια των οποίων η κοινή γνώμη παρακολουθούσε με αμείωτο ενδιαφέρον κάθε πληροφορία που ερχόταν στο φως της δημοσιότητας, χρειάσθηκαν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών για να φτάσουν στην εξιχνίαση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς, μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά

Ο σύζυγός της, που πλέον κατά την αστυνομία υπάρχουν επαρκή στοιχεία που τεκμηριώνουν ότι αυτός είναι ο δολοφόνος της, επί 37 ημέρες είχε δημιουργήσει ένα σενάριο «ληστείας μετά φόνου» είχε  εμφανισθεί όλο αυτό το διάστημα αρκετά ψύχραιμος και με διατυπώσεις τέτοιες που να υπηρετούν το προφίλ του ευτυχισμένου ζευγαριού όπως εμφανιζόταν στα social media. Ομως, όπως τώρα προκύπτει οι ευτυχισμένες μέρες ήταν από καιρό παρελθόν, όμως, αντί για το διαζύγιο που κατά πληροφορίες ήθελε η Καρολάιν, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος επέλεξε να γράψει το τέλος παίρνοντας τη ζωή της 20χρονης γυναίκας του και καταδικάζοντας ο ίδιος το παιδί «να μην γνωρίσει πόσο υπέροχη μανούλα είχε», όπως έλεγε στον επικήδειό του. 

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος την επομένη της δολοφονίας δήλωνε έξω από το σπίτι του φόνου ότι είχε εμπιστοσύνη στην αστυνομία και τη δουλειά της και ευχόταν κανένας να μην περάσει ότι εκείνος.


Λίγες μέρες αργότερα, στην κηδεία της Καρολάιν, δίπλα στη μαυροφορεμένη μάνα της που έθαβε τη μοναχοκόρη της, μιλούσε με λόγια αγάπης για το κορίτσι που είπε ναι να μοιραστεί τη ζωή του μαζί του, αλλά εκείνος ήταν αυτός που της την αφαίρεσε.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbcz4plq975t-sf)

Η υπόθεση των Γλυκών Νερών είναι από εκείνες που κάθε πτυχή, κάθε λεπτομέρεια τραβούσε αμέσως τα βλέμματα της κοινής γνώμης. Μια από τις κορυφαίας στιγμές ήταν όταν ο αστυνομικός που μπήκε με συναδέλφους του πρώτος στο υπνοδωμάτιο περιέγραψε πως βρήκε το μωρό δίπλα στη νεκρή μανούλα του.


Οσο περνούσαν οι μέρες, οι αστυνομικοί διέρρεαν πληροφορίες για το προφίλ των δραστών δίνοντας και «ανάσες» στον Αναγνωστόπουλο, αφού άφηναν να εννοηθεί ότι έψαχναν ληστές, όπως το ήθελε το σενάριο που τους είχε περιγράψει στις καταθέσεις του. Σήμερα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έμεινε μεν στο μνημόσυνο της Καρολάιν όπως ζήτησε από τους αστυνομικούς, ωστόσο αμέσως μετά μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ.

Δείτε από το 0:50 και μετά


Νωρίτερα το απόγευμα η αστυνομία προχώρησε σε έκτακτες ανακοινώσεις για την υπόθεση με τον εκπρόσωπο της να λέει ότι ο Αναγνωστόπουλος εξετάζεται ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας του φόνου και ότι «τα στοιχεία δεν μπορούν να περιμένουν».


Εως τώρα δεν έχει ομολογήσει, όμως, τα στοιχεία είναι επαρκή για να σχηματισθεί δικογραφία σε βάρος του και ακολούθως να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Αυτό θα τον οδηγήσει ενώπιον του εισαγγελέα και η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης. 

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: