Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δεν θα διεκδικήσουν την συνεπιμέλεια της Λυδίας οι γονείς του πιλότου

Την προσωρινή επιμέλεια του παιδιού έχουν οι γονείς της Καρολάιν — Για τις 7 Οκτωβρίου έχει οριστεί η δίκη που θα καθορίσει την επιμέλεια του παιδιού 

Την απόφαση να αποσύρουν το αίτημα για τη συνεπιμέλεια της μικρής Λυδίας γνωστοποίησαν οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος δολοφόνησε την 20χρονη Καρολάιν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Την προσωρινή επιμέλεια του παιδιού έχουν οι γονείς της Καρολάιν, που βρίσκονται στην Αλόννησο. Με βάση τη δικαστική απόφαση, οι γονείς του 33χρονου μπορούν να βλέπουν την εγγονή τους πέντε μέρες τον μήνα.

Οι πληροφορίες θέλουν τις σχέσεις των δύο οικογενειών να είναι πάρα πολύ καλές, καθώς βασικό τους μέλημα τους είναι να μεγαλώσει ήρεμα και ισορροπημένα η μικρή Λυδία.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cekl56k8qzch-st)

Μάλιστα, η μητέρα της Καρολάιν έχει καταστήσει στην οικογένεια του δράστη πως παρά τα όσα ορίζει η δικαστική απόφαση, μπορούν να βλέπουν το παιδί όποτε θέλουν.

Έτσι, ενόψει της δίκης για την οριστική επιμέλεια της μικρής στις 7 Οκτωβρίου η οικογένεια του 33χρονου γνωστοποίησε ότι δεν σκοπεύουν να αντιδικήσουν με τους γονείς της Καρολάιν.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: