Εγγονός του θύματος από το φονικό στις Μοίρες: «Με σημάδευε με το όπλο, θα με είχε σκοτώσει»

Ο 17χρονος εγγονός του του θύματος από το έγκλημα στις Μοίρες, περιέγραψε τα όσα έζησε το βράδυ της Τετάρτης (15/1) με τον 51χρονο δράστη να σημαδεύει και εκείνον με το όπλο του.

Το άγριο έγκλημα στις Μοίρες, στην Κρήτη, έχει συγκλονίσει και σήμερα ο 51χρονος δράστης προφυλακίστηκε έπειτα από την απολογία του.

Αυτόπτης μάρτυρας της τραγωδίας ήταν ο 17χρονος εγγονός του 80χρόνου θύματος, βλέποντας τον παππού του νεκρός μέσα σε λίμνη αίματος.

Ο 17χρονος μίλησε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» και περιέγραψε το σκηνικό του φονικού.

«Χτύπησε την πόρτα του δωματίου, όπου ήμουν με τους φίλους μου. Άνοιξα και είδα μπροστά μου έναν άγνωστο. Είδα ότι κάτι δεν πάει καλά και προσπάθησαν να λειτουργήσουν ψύχραιμα. Φώναξα τον παππού μου, αλλά του είπα να προσέχει», ανέφερε αρχικά ο εγγονός του θύματος.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο παππούς μου προσφέρθηκε να του μιλήσει για να λυθεί η κατάσταση, όπως θα έκανε ο οποιοσδήποτε. Αρνήθηκε να του απαντήσει στις ερωτήσεις που του έκανε για την πρώην σύζυγό του και τότε όπλισε και άρχισε να πυροβολεί. Εγώ νόμιζα ότι πυροβολεί στον αέρα, δε μου πήγαινε στο μυαλό ότι μπορεί να σκότωνε έναν άνθρωπο».

Ο νεαρός ήταν εκείνος που έσωσε με τις ενέργειές του τη γιαγιά του, η οποία τραυματίστηκε από τις σφαίρες του δράστη.

«Θόλωσα κι έκανα ό,τι μπορούσαν για να σώσω αυτόν που ήταν όρθιος, τη γιαγιά μου. Την έσυρα μέσα στο σπίτι, έκλεισα την πόρτα και κάλεσε ασθενοφόρο και την αστυνομία. Ήμουν σε σοκ. Άκουσα να πυροβολεί άλλες πέντε φορές και εκ των υστέρων είδα τα σημάδια από τις σφαίρες στην πόρτα της γκαρσονιέρας, όπου ήταν οι φίλοι μου. Ευτυχώς είχαν φύγει από την πίσω πόρτα», είπε μεταξύ άλλων ο 17χρονος.

Στη συνέχεια περιέγραψε με χαρακτηριστικό τρόπο πως ο 51χρονος δράστης τον σημάδεψε με το όπλο του: «Με κοιτούσε στα μάτια και με σημάδευε με το όπλο. Θα μπορούσε να με είχε σκοτώσει κι εμένα εκείνη τη στιγμή».

Πάντως, ο 17χρονος διέψευσε ότι είχε προηγηθεί καβγάς, και τόνισε ότι ήρθε αποφασισμένος σε αγνώστους ανθρώπους για να σκοτώσει.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: