Εγκαταλελειμμένο σκυλάκι τρέχει επί ώρα πίσω από το αυτοκίνητο της οικογένειας που το εγκατέλειψε [φωτο+βίντεο]

Ανάμικτα συναισθήματα έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει ένα σκυλί να τρέχει επί ώρα πίσω από ένα φορτωμένο με μπαγκάζια αυτοκίνητο σε δρόμο της Μπανγκόκ στην Ταϋλάνδη.

Ο διερχόμενος οδηγός που τράβηξε το βίντεο αναφέρει πως το άτυχο σκυλάκι ακολουθούσε το αμάξι σε κεντρικούς δρόμους και λεωφόρους της πόλης επί αρκετά χιλιόμετρα και τουλάχιστον για μισή ώρα, μέχρι που το έχασε τελείως από τα μάτια του και, μη μπορώντας πλέον να το προφτάσει, έμεινε εντελώς μόνο και εγκαταλελειμμένο.

Μάλιστα, όπως σημειώνει ο ίδιος σε ανάρτησή του στα social media, προσπάθησε να αλλάξει γνώμη στην οικογένεια που επέβαινε στο παραφορτωμένο όχημα, ωστόσο εκείνοι ήταν αποφασισμένοι να μην πάρουν τον σκύλο στο νέο σπίτι που θα μετακόμιζαν. «Δεν το θέλουμε άλλο πια», του είπαν.

Ευτυχώς ο οδηγός της μηχανής που κατέγραψε το περιστατικό δεν άφησε το σκυλί εγκαταλελειμμένο και το περιμάζεψε. Για ένα χρονικό διάστημα το φρόντιζε στο δικό του σπίτι, μέχρι που βρήκε μια νέα, φιλική σε εκείνον, οικογένεια για το άτυχο τετράποδο, αφού πρώτα τους όρκισε να το αγαπούν και να το φροντίζουν μέχρι τέλους.

 

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: