"Έφυγε" για 7 ώρες ο Κώστας Ευριπιώτης! – Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Για το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του αναφέρθηκε ο Κώστας Ευρυπιώτης, ο οποίος κυριολεκτικά όμως λέει ο ίδιος ήταν νεκρός για 7 ώρες και η ζωή κρεμόταν από μια κλωστή!

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα Espresso για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του, τονίζοντας πως το χειρουργείο ήταν πολύ πιο σοβαρό από ότι όλοι πιστεύαμε και πως βγήκε νικητής από την μεγάλη μάχη χάρη στους γιατρούς!

Ο ηθοποιός συγκλόνισε με την αποκάλυψη και την περιγραφή του για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και το χειρουργείο στο κεφάλι.

«Για εφτά ώρες δεν ήμουν στη Γη. Τόσο κράτησε το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκα, για να αφαιρεθεί η φλεγμονή που είχα στο κεφάλι μου. Ήταν μια πολύ σοβαρή εγχείρηση, που δεν θέλω να ζήσει κανένας. Δοξάζω τον Θεό, γιατί τώρα νιώθω καλά. Είμαι κουρασμένος και το μόνο που πρέπει να κάνω τώρα είναι να έχω ηρεμία. Για όσο χρειαστεί θα απέχω. Με την υγεία μας δεν παίζουμε.

Όλα ξεκίνησαν στις πρόβες. Πήγαινα να πω τα λόγια του κειμένου και σταματούσα απότομα. Εγώ δεν αντιλαμβανόμουν τίποτα στις πρόβες. Νόμιζα ότι όλα βαίνουν καλώς. Πήγαινα να κάνω φινάλε και ξαφνικά έλεγα άλλα πράγματα που δεν είχαν σχέση με το κείμενο. Ωστόσο οι συνάδελφοί μου διαπίστωσαν το πρόβλημα. Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό που πέρασα ήταν μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία μου, η οποία μου παρουσιάστηκε εντελώς ξαφνικά

Πήγα και έκανα μια μαγνητική και διαπίστωσα ότι κάτι δεν πάει καλά. Κατόπιν έκανα εγκεφαλογραφήματα για να δω τι τρέχει ακριβώς», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος!

Δείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Espresso:

Επίσης για την κατάσταση της υγείας του μίλησαν και διάφοροι συνάδελφοί του, όπως ο ηθοποιός Σπύρος Πούλης: «Ο Κώστας είναι μια χαρά. Εγώ έχω μέρες να μιλήσω μαζί του, αλλά έτσι ξέρω από τον κύριο Μαρασούλη που πήγε και τον είδε. Έκανε την επέμβαση, όλαν πήγαν καλά από ότι είπαν και οι γιατροί και ο Κώστας, ο οποίος μας μίλησε την δεύτερη μέρα. Ήταν ευδιάθετος και μάλλον το χειμώνα θα είναι εδώ μαζί μας»

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: