Έφυγε από τη ζωή ο Παύλος Γιαννακόπουλος

Την τελευταία του πνοή, άφησε στα 88 του χρόνια, ο ιδρυτής και πρόεδρος της ΒΙΑΝΕΞ Παύλος Γιαννακόπουλος

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος ο οποίος συνδεόταν με μακροχρόνια φιλία με τον αείμνηστο Παύλο Γιαννακόπουλο, επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον γιο του εκλιπόντα Δημήτριο και του εξέφρασε τα συλλυπητήριά του .

Ο κ. Παυλόπουλος θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία .

Αλέξης Τσίπρας : Ο Παύλος Γιαννακόπουλος αφήνει ένα τεράστιο κενό στον ελληνικό αθλητισμό

Το δικό του αντίο στον Παύλο Γιαννακόπουλο είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας “Αντίο στον Παύλο Γιαννακόπουλο. Τον άνθρωπο, τον επιχειρηματία, τον αθλητικό παράγοντα άλλου τύπου, τον θεμελιωτή του μεγάλου μπασκετικού Παναθηναϊκού” αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και προσθέτει “Αφήνει ένα τεράστιο κενό στον ελληνικό αθλητισμό και στις καρδιές όσων ξέρουν να εκτιμούν τη σεμνότητα και την ανιδιοτελή προσφορά”

Η Νέα Δημοκρατία για το θάνατο του Π. Γιαννακόπουλου

«Η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά σήμερα τον Παύλο Γιαννακόπουλο με θλίψη, αλλά και σεβασμό. Έναν σημαντικό επιχειρηματία της φαρμακοβιομηχανίας και έναν σπουδαίο παράγοντα του αθλητισμού που όχι μόνον έθετε πάντα μεγάλους στόχους, αλλά ήξερε και να τους πετυχαίνει. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος υπηρέτησε για δεκαετίες το ελληνικό μπάσκετ και οδήγησε τον Παναθηναϊκό επανειλημμένα στην κορυφή της Ευρώπης κερδίζοντας την εκτίμηση ακόμη και των αντιπάλων του. Στους οικείους του εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

ΑΠΕ- ΜΠΕ

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: