Έφυγε από τη ζωή ο «πατέρας» της Serenata και της Amaretti

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών την Τρίτη το πρωί ο ιδρυτής του ομίλου Bingo, Άγγελος Ντάβος. Ήταν ο «πατέρας» της Serenata, των Amaretti, της Koukouroukou και πολλών ακόμη προϊόντων.

Η εταιρεία σε επικοινωνία που είχε το Newsbeast.gr επιβεβαίωσε τη δυσάρεστη είδηση.

Η είδηση του θανάτου του Άγγελου Ντάβου σκόρπισε θλίψη στον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας. Η εξόδιος ακολουθία του Άγγελου Ντάβου θα τελεστεί την Πέμπτη στις 3 το μεσημέρι από την εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα στην Παλλήνη.

Η εταιρεία

Το 1970 ιδρύεται στην Αγία Ζώνη στην Κυψέλη η BINGO A.E.B.E. ως βιοτεχνία, με αντικείμενο την παραγωγή γκοφρετών. Το 1976 η BINGO μετεξελίσσεται σε βιομηχανία και μεταφέρεται στη σημερινή έδρα της στον Γέρακα Αττικής, σε υπερσύχρονες εγκαταστάσεις για τα δεδομένα της εποχής.

Το 1981 η TOTTIS FOODS INTERNATIONAL Α.Ε. ιδρύεται στη Βιομηχανική Περιοχή Φλώρινας με την έναρξη της πρώτης γραμμής παραγωγής chips. Το 1993 η BINGO A.E.B.E. ξεκινά τη συνεργασία της με τις εταιρείες TOTTIS. Η TOTTIS FOODS INTERNATIONAL Α.Ε. αναπτύσσεται με την έναρξη της πρώτης γραμμής παραγωγής πραλίνας.

Το 1994 ξεκινά η γραμμή παραγωγής σοκολάτας, ενώ την επόμενη χρονιά ξεκινά αντιστοίχως η γραμμή παραγωγής κρουασάν και παραγωγής σνακ. Το 1996 η BINGO A.E.B.E. εντάσσεται στις εταιρείες TOTTIS. Μετά από δύο χρόνια γίνεται η έναρξη της 2ης γραμμής παραγωγής κρουασάν και της νέας γραμμής παραγωγής σοκολατοειδών.

Ο 21ος αιώνας ξεκινά δυναμικά για την εταιρεία, καθώς το 2001 η TOTTIS PACK Α.Ε. εγκαινιάζει ένα νέο εργοστάσιο παραγωγής και μεταποίησης κυματοειδούς χαρτονιού. Το 2016 η BINGO A.E.B.E. μετονομάζεται σε TOTTIS-BINGO A.E.B.E.

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: