Έφτιαξε ειδικό λογισμικό για να απαντάει στη σύντροφό του όσο εκείνος ήταν στη δουλειά

Μια φαεινή ιδέα είχε ένας Κινέζος μηχανικός λογισμικών, ο οποίος ήθελε να αποφύγει την γκρίνια της αγαπημένης του, κρατώντας την ευτυχισμένη. Σχεδίασε ένα chatbot για να συνομιλεί μαζί της, την ώρα που εκείνος ήταν απασχολημένος στη δουλειά.

«Μωρό, αυτή είναι η 618η ημέρα που είμαστε μαζί. Ελπίζω ότι νιώθεις φωτεινή σαν τον ήλιο». Αυτό είναι ένα από τα ρομαντικά μηνύματα που στέλνει σε ανύποπτο χρόνο στην σύντροφό του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Li Kaixiang θεώρησε ότι αγνοούσε τα μηνύματα της συντρόφου του στο WeChat λόγω της απαιτητικής δουλειάς του. Έτσι, αποφάσισε να σχεδιάσει ένα λογισμικό που θα απαντούσε σε κάθε μηνύματα της φίλης του ενώ εκείνος ήταν στη δουλειά.

Ο μηχανικός, μιλώντας στο Abacus News, δήλωσε ότι έμεινε έκπληκτος όταν διαπίστωσε ότι η φίλη του είχε ανταλλάξει περίπου 300 μηνύματα με το ρομπότ μέχρι τη στιγμή που τελείωσε με τη δουλειά του. Η γυναίκα υποψιάστηκε ότι κάτι ήταν λάθος καθώς ο φίλος της απάντησε πολύ γρήγορα στα μηνύματά της. Ερωτηθείς σχετικά, το λογισμικό μπερδεύτηκε και είπε: «Πώς μπορώ να απαντήσω όταν δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα;»

Τελικά, ο λογαριασμός του Li διαγράφηκε, ωστόσο, τα screenshots της συνομιλίας του λογισμικού με τη φίλη του έχουν γίνει viral.

Υπήρξαν πολλοί που εκτιμούσαν τη ρομαντική χειρονομία του, ενώ άλλοι είπαν ότι η ομιλία με ένα bot, αντί για τον ίδιο, εξαπατούσε τελικά τη σύντροφο του.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: