Έφθασε στην Ελλάδα το ιταλικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο αποκλειστικά για δύο

Το νέο μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο που ονομάζεται BIRO, έφθασε στην Ελλάδα και πριν ακόμη γίνει η πανελλαδική παρουσίαση άρχισε να… ποζάρει στο Golden Hall.

Οι Ιταλοί έφεραν στη χώρα μας το νέο αυτοκίνητο με μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα αποκλειστικά για δύο επιβάτες. Φρέσκο, νεανικό και αυτό τουλάχιστον που είδαμε δεν έχει πόρτες. Μας δίνει έτσι ένα σαφές μήνυμα ελευθερίας και προσδιορίζει τους μελλοντικούς του αγοραστές.

Το Biro είναι μια εναλλακτική λύση στις αστικές μετακινήσεις. Έχει μήκος 174 cm, πλάτος 103 cm και ύψος 156.5 cm. Είναι μικρό, ευέλικτο και πανεύκολο στο παρκάρισμα.

Ένα από τα βασικότερα ατού του -εκτός του ότι χωράει ακόμη και στα πιο μικρά στενάκια στα νησιά — είναι η ασφάλεια. Τα σωληνοειδή που βρίσκονται γύρω και πάνω από το αυτοκίνητο είναι από χάλυβα. Το ισχυρό πλαίσιο δεν παραμορφώνεται. Διαθέτει τέσσερα δισκόφρενα, ζώνες ασφαλείας τριών σημείων, ενώ με μια φόρτωση στις μπαταρίες μπορεί να κάνει 100 χλμ.

Το Biro θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις ( Biro και Biro Big) και με τέσσερα πακέτα εξοπλισμού: Winter Pack, Bolt Pack, 02 Pack και Box Pack.

‘Όλα τα μοντέλα θα εξοπλίζονται με δύο ηλεκτροκινητήρες χωρίς ψήκτρες 48V. Ανάλογα με τον τύπο της μπαταρίας το Biro με μια φόρτιση μπορεί να κάνει 100 χλμ Η μεγίστη ισχύς κυμαίνεται από 3.3 KW- 5.5 KW. Η τελική ταχύτητα ανάλογα με το μοντέλο είναι από 45 έως 60 χλμ.

Η τιμή του Biro ξεκινάει απο 8.656 με την κρατική επιδότηση. Στο τέλος του επόμενου μήνα αναμένεται να γίνει η πανελλαδική παρουσίαση  στους δημοσιογράφους του ειδικού τύπου όποτε θα έχουμε περισσότερα να σας πούμε.

 

Έφθασε στην Ελλάδα το ιταλικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο αποκλειστικά για δύο gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: