Έφτασε η ώρα για την ανάβαση της  Ριτσώνας

Αύριο και μεθαύριο ( 28-29 Απριλίου)  αναμένεται κοσμοσυρροή στην ανάβαση που πάντα συγκεντρώνει τις περισσότερες συμμετοχές.

Το πρωί του Σαββάτου 28 Απριλίου και συγκεκριμένα στις 10.30 είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν οι χρονομετρημένες δοκιμές, ενώ νωρίτερα (08.00-09.30) θα έχει προηγηθεί ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων. Τα δύο σκέλη του αγώνα θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 29 Απριλίου στις 10.30.

Όσοι θα πάτε στις δοκιμές (Σάββατο 28.04.18) θα πρέπει να ξέρετε ότι ο δρόμος κλείνει στις 09.30 ενώ την  Κυριακή 29.04.18 , ο δρόμος κλείνει στις  09.30 και ο αγώνας ξεκινάει στις  10.30.

Μοναδική αλλαγή στην ανάβαση της Ριτσώνας ,σε σχέση με τα τελευταία χρόνια είναι το γεγονός πως ο αγώνας μετακινήθηκε στα τέλη Απρίλη, με τη διαδρομή να παραμένει η ίδια, μήκους 3100 μέτρων.

Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, τόσο ο Δήμος Χαλκιδέων, όσο και ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.), θα στηρίξουν έμπρακτα το σημαντικό αυτό γεγονός για την ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας. Παράλληλα, για τρίτη συνεχή χρονιά, ο αγώνας της Κυριακής θα μεταδοθεί ζωντανά από το STAR Κεντρικής Ελλάδας που εκπέμπει πανελλαδικά. Υποστηρικτής του αγώνα είναι το myKTEO (Όμιλος Επιχειρήσεων Μ.Γ. Θαλάσση).

Έφτασε η ώρα για την ανάβαση της  Ριτσώνας

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: