Έφτασαν τους 199.000 οι εργαζόμενοι στη Ford

 

Σχεδόν διακόσιοι χιλιάδες άνθρωποι εργάζονται στη  Ford Motor Company . Η εταιρία με έδρα στο  Dearborn, Mich ανακοίνωσε ότι στην αυτοκινητοβιομηχανία , στα  67 εργοστάσια σε όλο τον κόσμο εργάζονται  περίπου 199.000 άνθρωποι.

Ο επιχειρηματικός πυρήνας της εταιρίας περιλαμβάνει δραστηριότητες σχεδίασης, παραγωγής, μάρκετινγκ, χρηματοδότησης και σέρβις ολόκληρης της γκάμας αυτοκινήτων, φορτηγών, SUV και εξηλεκτρισμένων οχημάτων Ford καθώς και πολυτελών οχημάτων Lincoln.

Παράλληλα, η Ford αναζητά δυναμικά αναδυόμενες ευκαιρίες μέσω του σχεδίου Ford Smart Mobility που θα οδηγήσει την εταιρία στο επόμενο επίπεδο συνδεσιμότητας, μετακίνησης, αυτόνομων οχημάτων, εμπειρίας πελατών και διαχείρισης δεδομένων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Ford και τα προϊόντα της σε όλο τον κόσμο ή την Ford Motor Credit Company παρακαλούμε επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.corporate.ford.com

 

Η Ford Ευρώπης είναι υπεύθυνη για την παραγωγή, πώληση και συντήρηση οχημάτων μάρκας Ford σε 50 ανεξάρτητες αγορές ενώ απασχολεί περίπου 53.000 εργαζόμενους στις εγκαταστάσεις πλήρους ιδιοκτησίας της και περίπου 68.000 άτομα συμπεριλαμβανομένων των κοινοπραξιών και μη συγχωνευμένων επιχειρήσεων. Επιπλέον της Ford Motor Credit Company, οι δραστηριότητες της Ford Ευρώπης περιλαμβάνουν το Ford Customer Service Division και 24 εγκαταστάσεις παραγωγής (16 πλήρους κυριότητας ή  συγχωνευμένων κοινοπραξιών και 8 μη συγχωνευμένων επιχειρήσεων). Τα πρώτα αυτοκίνητα Ford έφτασαν στην Ευρώπη το 1903 – τη χρονιά που ιδρύθηκε η Ford Motor Company. Η Ευρωπαϊκή παραγωγή ξεκίνησε το 1911.

 

 

 

 

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: