Έφηβος σκότωσε τον πατέρα του και μετά άνοιξε πυρ σε σχολείο!

Σοκ προκαλεί ένα ακόμη περιστατικό εφήβου που σκότωσε πρώτα τον πατέρα του και στη συνέχεια κατευθύνθηκε σε κοντινό δημοτικό σχολείο, όπου άνοιξε πυρ με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο μαθητές και μία δασκάλα.

Ο ανήλικος δράστης, του οποίου το όνομα δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, συνελήφθη αμέσως μετά, ενώ το δημοτικό σχολείο του Τάουνβιλ στις ΗΠΑ κοντά στο Άντερσον στη Νότια Καρολίνα, εκκενώθηκε.

Το κίνητρο του 14χρονου δράστη επίσης δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό. Σύμφωνα με αξιωματούχους της Αστυνομίας ωστόσο, η επίθεση δεν φαίνεται να συνδέεται ούτε με τρομοκρατία ούτε με ρατσισμό.

Ο έφηβος πυροβόλησε θανάσιμα πρώτα τον 47χρονο πατέρα του και έπειτα κατευθύνθηκε με αυτοκίνητο προς το δημοτικό σχολείο, αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αν και παραμένει μυστήριο πού βρήκε το όχημα με το οποίο μετακινήθηκε.

Ο παππούς και γιαγιά του 14χρονου έλαβαν τηλεφώνημα από τον εγγονό τους, ο οποίος έκλαιγε ασταμάτητα. Καθώς δεν μπόρεσαν να καταλάβουν τι τους έλεγε, πήγαν οι ίδιοι στο σπίτι του γιου τους, όπου τον βρήκαν νεκρό.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στον χώρο γύρω από τις εγκαταστάσεις του σχολείου, το οποίο εκκενώθηκε, ενώ οι περί τους 300 μαθητές μεταφέρθηκαν σε γειτονική εκκλησία, όπου τους παρέλαβαν αργότερα οι γονείς τους.

karfitsa.gr-Diethni

Tags: , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: