Έφηβος μιλά ανοιχτά για το bullying που δέχεται στο σχολείο και γίνεται viral [βίντεο]

Ένα μικρό αγόρι, ο Keaton Jones, μίλησε ανοιχτά, έχοντας δάκρυα στα μάτια, το άγριο bullying που δέχεται από τους συμμαθητές του στο σχολείο, ενώ παράλληλα η μαμά του, Kimberly, τον βιντεοσκοπούσε και στη συνέχεια ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο.

«Με λένε άσχημο, ότι έχω χοντρή μύτη και πως δεν έχω φίλους. Γιατί το κάνουν αυτό; Ποιο το νόημα σε όλο αυτό; Τι το διασκεδαστικό βρίσκουν και το κάνουν αυτό σε αθώους ανθρώπους;», περιγράφει ο Keaton με τρεμάμενη φωνή.

«Από περιέργεια, γιατί κάνουν bullying; Τι νόημα έχει; Γιατί βρίσκετε ευχαρίστηση στο να επιτίθεστε σε αθώους ανθρώπους και να βρίσκετε τρόπους να είστε κακοί απέναντί τους; Δεν είναι σωστό. Δεν είναι σωστό! Οι άνθρωποι που είναι διαφορετικοί από τους άλλους δεν πρέπει να κρίνονται για αυτό. Δεν είναι δικό τους λάθος».

Το βίντεο γυρίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο της μητέρας, ενώ τον πήγαινε στο σχολείο. Ο Keaton δεν ήθελε να πάει στο μεσημεριανό φαγητό γιατί κάποιοι άλλοι μαθητές τον είχαν περιλούσει με γάλα και τον είχαν κοροϊδέψει για τα σημάδια στο πρόσωπό του, τα οποία του έμειναν έπειτα από μια εγχείρηση αφαίρεσης όγκου.

Αμέσως, κατάφερε να συγκινήσει όλους στα social media, ενώ διάσημοι “σουπερήρωες” στάθηκαν στο πλευρό του. Συγκεκριμένα, ο Captain America, κατά κόσμον Chris Evans, του έστειλε μήνυμα δύναμης και τον κάλεσε και στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας Avengers αλλά και πολλοί πολλοί ακόμα έσπευσαν να τον στηρίξουν.

«Μείνε δυνατός, Keaton. Μην τους αφήσεις να σε κάνουν να χάσεις το πάθος σου. Σου υπόσχομαι πως τα πράγματα γίνονται καλύτερα. Όσο αυτοί οι αλήτες στο σχολείο σου αποφασίζουν τι είδους άνθρωποι θέλουν να είναι σε αυτόν τον κόσμο, πώς θα σου φαινόταν να ερχόσουν με τη μαμά σου στην πρεμιέρα των Avengers στο LA την επόμενη χρονιά;», γράφει ο Evans.

Παράλληλα, ο κόσμος ξεκίνησε και μια GoFundMe καμπάνια, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τις σπουδές του Keaton και μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 50 χιλιάδες δολάρια.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: