Έφηβη πούλησε την παρθενιά της για ένα iPhone αλλά πήρε το μάθημά της [βίντεο]

Που μπορείς να φτάσεις για να αποκτήσεις ένα iPhone; Μια έφηβη κοπέλα έφτασε πολύ πολύ μακριά, καθώς αποφάσισε να πουλήσει την παρθενιά της προκειμένου να αποκτήσει το smartphone που είχαν οι φίλοι της και ήθελε κι εκείνη.

Συγκεκριμένα, έβαλε μία αγγελία που έλεγε πως πουλάει την παρθενιά της για τα χρήματα που χρειάζεται για ν’ αγοράσει ένα iPhone 8.

Μία vlogger από το Πεκίνο είδε την αγγελία και αποφάσισε να δείξει στην έφηβη πόσο λάθος είναι να ξεπουλάς τον εαυτό σου για υλικά αγαθά.

Το πρώτο βήμα ήταν να κλείσει ραντεβού με την μικρή, υποδυόμενη την γραμματέα ενός πλούσιου επιχειρηματία. Η μικρή της είπε πως θέλει όσα χρήματα χρειάζονται για ένα iPhone 8. «Οι φίλοι μου το έχουν αγοράσει, ωστόσο εγώ δεν έχω τα χρήματα. Μία κοπέλα από το σχολείο μου έμαθα ότι πούλησε την παρθενιά της κι έβγαλε τόσα χρήματα. Θέλω να κάνω το ίδιο», είπε το κορίτσι.

Βέβαια, τα όσα ακολούθησαν ούτε που τα είχε σκεφτεί. Πήγε στο δωμάτιο με τον «πλούσιο» άνδρα που της έδωσε το κινητό. Έπειτα όμως στο δωμάτιο μπήκαν ακόμα τρεις άνδρες. Η 17χρονη τρελάθηκε βλέποντάς τους κι όταν ζήτησε να φύγει και να κλείσει η κάμερα που κρατούσε το ένα άτομο, εκείνοι την έριξαν με τη βία στο κρεβάτι.

Σε εκείνο το σημείο η vlogger μπαίνει στο δωμάτιο και φάρσα σταμάτα. Αρκετοί λένε πως όλη αυτή η υπόθεση είναι στημένη, ωστόσο, όπως και να χει, είναι ένα μάθημα για αρκετά κορίτσια.

 

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: