Έφηβη με σύνδρομο Down κάνει λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ και δείχνει ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο αν το θες πολύ

Ένα 14χρονο κορίτσι με σύνδρομο Down έχει κατακτήσει το διαδίκτυο απ’ όταν μια φωτογραφία του στα social media συγκέντρωσε την προσοχή ενός πρακτορείου μοντέλων.

Η 44χρονη Rubia Traebert από τη Βραζιλία, δημοσίευσε μια αστεία φωτογραφία της έφηβης κόρης της στο Facebook, η οποία συγκέντρωσε πάνω από 1000 Like.

Μετά απ’ αυτό, το νεαρό μοντέλο έχει αποκτήσει πολλούς θαυμαστές και περισσότερους από 50.000 ακόλουθους στο Instagram, έχει υπογράψει σύμβαση με πέντε πρακτορεία μοντέλων και έχει συμμετάσχει σε καμπάνιες για γνωστές μάρκες στη Βραζιλία.

“Οι φίλοι και η οικογένειά μας λένε ότι είμαστε δύο μαχήτριες και ότι είμαστε παράδειγμα για πολλές μητέρες και παιδιά με ειδικές ανάγκες,” δήλωσε η Rubia. “Θέλω να δώσω στον κόσμο την εξής συμβουλή: Να μην τα παρατάτε ποτέ! Να συνεχίσετε να παλεύετε και να επιμένετε στα όνειρά σας, γιατί τίποτα δεν είναι αδύνατο. Μόνο αν τα πιστέψετε θα τα πετύχετε!”

Ωστόσο, η Rubia λέει ότι το «πιο δύσκολο κομμάτι» που έχουν ν’ αντιμετωπίσουν είναι τα άσχημα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου.

“Η Georgia είναι ένα παιδί πολύ ευγενικό και πολύ ταλαντούχο, διαφορετικά δεν θα είχε φτάσει μέχρι εδώ.”

Όταν ήταν πιο μικρή, η Georgia άλλαξε αρκετές φορές σχολεία και δυσκολεύτηκε να βρει φίλους, ιδίως επειδή τα κορίτσια της ηλικίας της δεν δέχονταν να κάνουν παρέα μαζί της.

Αλλά τον Ιούνιο του 2016, η Rubia αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία της Georgia για να εμπνεύσει άλλα παιδιά με σύνδρομο Down και η φωτογραφία της έλαβε πάνω από 1.000 Likes.

“Όλα ξεκίνησαν σαν ένα αστείο. Ανέβασα μια φωτογραφία της στο Facebook και έγινε χαμός,”είπε η Rubia.

“Σήμερα η κόρη μου δουλεύει με 5 πρακτορεία μοντέλων και έχει γίνει γνωστή από τα προφίλ της στο Instagram και το Facebook.”

Η Georgia γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2003 και λίγο μετά τη γέννησή της διαγνώστηκε με καρδιακή νόσο και σύνδρομο Down.

Σε ηλικία μόλις πέντε μηνών, η Georgia έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση καρδιάς και η Rubia εγκατέλειψε τη δουλειά της για να φροντίσει το κοριτσάκι της.

“Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, όλες οι προγεννητικές εξετάσεις μου εμφανίζονταν φυσιολογικές και δεν είχαμε καμία ένδειξη ότι θα ήταν παιδί με σύνδρομο Down,” δήλωσε η Rubia.

“Φυσικά, στην αρχή ήταν ένα σοκ για εμάς, αλλά από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε έλαβε πολλή αγάπη από όλους μας.”

“Την πρώτη ημέρα διαγνώστηκε με καρδιακή νόσο και υποβλήθηκε σε καρδιοχειρουργική επέμβαση όταν ήταν πέντε μηνών – η διαδικασία ήταν επιτυχής και ευτυχώς το κοριτσάκι μου θεραπεύθηκε τελείως. Για μας, αυτή ήταν η ημέρα που ξαναγεννήθηκε.”

“Από τότε που η μικρή μου γύρισε στο σπίτι μας, εγώ σταμάτησα τη δουλειά μου για να αφοσιωθώ σ’ εκείνη. Δεν με πείραξε που σταμάτησα την καριέρα μου, άλλωστε η ζωή δίπλα στο παιδί μου δεν συγκρίνεται με τίποτε άλλο. Έπρεπε να είμαι δίπλα της, να της μαθαίνω πράγματα με υπομονή και να την κάνω να προσαρμοστεί στον κόσμο.”

Η Rubia πρόσθεσε ότι η Georgia «αγαπάει τη ζωή της» και «είναι ευγνώμων κάθε μέρα για τις επιτυχίες της».

“Πρέπει όλοι να είμαστε σαν αυτήν, ευγνώμονες για τη ζωή και να μην παραπονιόμαστε. Να λέμε Δόξα τω Θεώ” είπε η Rubia. “Το μεγαλύτερο όνειρο της κόρης μου είναι να γίνει ηθοποιός και τραγουδίστρια, γι’ αυτό τώρα κάνει μαθήματα θεάτρου και τραγουδιού. Ποιός ξέρει; Ίσως να πετύχει κι εκεί αργότερα.”

Η Georgia είναι ένα δυναμικό κορίτσι που δεν άφησε το σύνδρομο Down να σταθεί εμπόδιο στα όνειρά της. Εμείς της ευχόμαστε να τα πραγματοποιήσει όλα ένα – ένα και να ζήσει τη ζωή της όπως ακριβώς επιθυμεί!

Πηγή: diaforetiko

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: