Εφημερίδα "Τα Νέα": Ήρθαν να συλλάβουν τον διευθυντή – Καμμένος: Δεν έκανα καμία μήνυση

Μυστήριο επικρατεί γύρω από την υπόθεση της μήνυσης που κατέθεσε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στην εφημερίδα “Τα Νέα” και την επακόλουθη απόπειρα σύλληψης του διευθυντή της εφημερίδας Παναγιώτη Λάμψια με την διαδικασία του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε η ίδια η εφημερίδα, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Παρασκευής, αστυνομικές δυνάμεις μετέβησαν στα γραφεία της εφημερίδας στη λεωφόρο Συγγρού 340, με σκοπό να συλλάβουν τον διευθυντή των Νέων, Παναγιώτη Λάμψια, μετά την μήνυση του κ. Καμμένου κατά της εφημερίδας για δημοσίευμα επί του θέματος της διακρατικής συμφωνίας για την πώληση πυρομαχικών στην Σαουδική Αραβία..

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ωστόσο, με πληροφορίες από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ, δεν υπάρχει τέτοιο συμβάν και δεν έχει αναφερθεί από κάποια αστυνομική υπηρεσία ότι έχει υποβληθεί μήνυση σε βάρος του κ. Λάμψια.

Μάλιστα, λίγο αργότερα, ο ίδιος ο κ. Καμμένος, με ανάρτησή του στο twitter, διέψευσε τα περί μήνυσης κατά του δημοσιογράφου και της εφημερίδας και σχολίασε καυστικά την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τον εκπρόσωπο του Ποταμιού, που έσπευσαν να βγάλουν ανακοινώσεις.

«Είναι μοναδικό!! Η κεκτημένη ταχύτητα να μου κάνουν επίθεση οδηγεί Γεννηματά και Τσιόδρα να βγάζουν ανακοίνωση για μήνυση που δεν έκανα», έγραψε ο Πάνος Καμμένος.

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: