Έφη Ρασσιά: Στο τελευταίο γύρισμα του "Καφέ της Χαράς" όλοι βουρκώσαμε

Η Έφη Ρασσιά η τηλεοπτική «Βάλια» από τη σειρά «Το καφέ της Χαράς» μίλησε για το τέλος της σειράς και το κλίμα στο τελευταίο γύρισμα.

«Η μέρα του τελευταίου γυρίσματος ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη. Η τελευταία σκηνή ήταν με τη Ρένια Λουιζίδου, ήταν και χαμηλός ο φωτισμός και ήταν σαν μυσταγωγία, πολύ συγκινητικό. Στο τελευταίο γύρισμα όλοι βουρκώσαμε, αλλά κανένας δεν δάκρυσε. Δεν είχε την αίσθηση του αποχωρισμού, ήταν σαν πάρτι.

Αποφασίσαμε από κοινού με τον Χάρη Ρώμα το επόμενο βήμα μου να είναι χώρια από εκείνον, οπότε δεν θα είμαι στη νέα του σειρά. Είμαι ο άνθρωπος που θα γυρίσει να τσεκάρει αν έχει κλειδώσει πέντε φορές. Στο γύρισμα με είχε πιάσει ο ύπνος όρθια την ώρα που με έβαφαν. Δεν το ‘χω καθόλου με τη μαγειρική. Πέρυσι μου είχαν ζητήσει ο Κρατερός και η Κατερίνα να συμμετάσχω στο διαγωνισμό μαγειρικής με τον Πάρη. Είπα ότι δεν μπορώ να βράσω ούτε αυγό και ο Κρατερός μου είπε να το δω σαν ευκαιρία να αναπτύξω τη μαγειρική μου πλευρά. Πήγα πριν δύο εβδομάδες να βράσω μακαρόνια και ήταν αποτυχία», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής “Στη φωλιά των κούκου”.

Πηγή: altsantiri.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: