Έφερναν από τη Βουλγαρία φυτοφάρμακα και λαθραία ποτά

Συνελήφθη μια 52χρονη Ελληνίδα η οποία οδηγήθηκε αρχικά στο αστυνομικό τμήμα Σιδηροκάστρου και μετά παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών – Λίγο αργότερα, συνελήφθη και ένας 56χρονος οδηγός λεωφορείου 

Δυο συλλήψεις για εισαγωγή λαθραίων εμπορευμάτων από την Βουλγαρία έκαναν μέσα σε λίγη ώρα οι αστυνομικοί του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης στον Προμαχώνα Σερρών και μάλιστα στη μια περίπτωση κατάσχεσαν άγνωστης σύστασης φυτοφάρμακα. 

Τα μετέφερε με το Ι.Χ. αυτοκίνητό της μία 52χρονη Ελληνίδα που επέστρεφε από την γειτονική χώρα, αλλά εντοπίστηκε στον έλεγχο που υποβλήθηκε. Τα δέκα δοχεία του ενός λίτρου που περιείχαν γεωργικά φάρμακα τα οποία δεν έχουν εγκριθεί για κυκλοφορία στην ελληνική αγορά κατασχέθηκαν. Η γυναίκα οδηγήθηκε αρχικά στο αστυνομικό τμήμα Σιδηροκάστρου και από εκεί παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών κατηγορούμενη για εισαγωγή παράνομων φαρμάκων και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 56χρονο οδηγό ενός λεωφορείου που ερχόταν από την Βουλγαρία, όταν διαπίστωσαν ότι μετέφερε 173 φιάλες αλκοολούχων ποτών τις οποίες δεν είχε δηλώσει κατά την είσοδό του στην χώρα. Τα λαθραία ποτά κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο αρμόδιο Τελωνείο για να υπολογιστούν οι ανάλογοι φόροι και δασμοί, ενώ ο 56χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: