Εντυπωσιακό το νέο Ranger Raptor 2ης γενιάς Παρουσιάσθηκε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Σίγουρα όσοι είχαν οδηγήσει το προηγούμενο μοντέλο είχαν ενθουσιασθεί. Με το καινούργιο Raptor ο πήχης των απαιτήσεων ανέβηκε. Το  Ranger Raptor  είναι ασυναγώνιστο σε όλα.

Την παρουσίαση του υπερ-όπλου της Ford έκανε ο πρόεδρος της Ford Ελλάς κ. Νίκος Νοταράς ο οποίο επεσήμανε όλα τα καίρια σημεία που κάνουν το Raptor να ξεχωρίζει.

Το ολοκαίνουργιο και εντυπωσιακό Ranger Raptor ανέβασε τον πήχη των απαιτήσεων. Αυτοί που ξέρουν τι σημαίνει off road οδήγηση και εκτιμούν τις ικανότητες ενός δυνατού αυτοκινήτου το είδαν, το αγάπησαν και όσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα είναι σίγουρο ότι θα το αποκτήσουν. Οι «αμερικανιές»  του νέου Ranger Raptor δεν περνούν απαρατήρητες αλλά δεν είναι αυτές που εντυπωσιάζουν.

Εντυπωσιάζει το όλο παρουσιαστικό. Το αγωνιστικό ταμπεραμέντο που φέρει την υπογραφή της Ford Performance. Ο EcoBoost βενζινοκινητήρας των 3.0L που αποδίδει 288 ίππους. Το νέο Raptor ξεχωρίζει .Σχεδιασμένο για απόλυτες επιδόσεις αλλά και για να ξεπερνά με ευκολία ακόμα και τις πιο αντίξοες εδαφικές συνθήκες. Αυτό που ο κ. Νοταράς επεσήμανε είναι ότι το νέο Raptor κινείται υποδειγματικά όχι μόνο στα βουνά και τα λαγκάδια αλλά και στην άσφαλτο χωρίς να κουράζει τους επιβάτες.

Στην Αθήνα η εκδήλωση έγινε στις εγκαταστάσεις της Ford Car Center και στη Θεσσαλονίκη στις εγκαταστάσεις της Εντω Α.Ε.  Οι παρευρισκόμενοι και στα δύο event  είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να ενημερωθούν από πρώτο χέρι για την «Build Tough» φιλοσοφία του νέου Ranger Raptor, το οποίο έρχεται να «χτίσει» πάνω στην κορυφαία παράδοση του προκατόχου του φέρνοντας μαζί του, στη δεύτερη κατά σειρά γενιά του, μία πλειάδα βελτιώσεων και αναβαθμίσεων.

Με τι όμως ξεχωρίζει το κορυφαίο Ranger Raptor

  • Με τον κορυφαίο 3.0L ΕcoBoost V6 κινητήρα βενζίνης των 288PS
  • Με το 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων
  • Με το νέο σύστημα anti-lag του V6 κινητήρα
  • Με το ενεργό, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα εξαγωγής που συνοδεύεται από τα τέσσερα επιλέξιμα προφίλ Quiet, Normal, Sport και Baja
  • Με τις ανασχεδιασμένες αναρτήσεις με τα κορυφαία αμορτισέρ FOX® 2.5” Live Valve Internal Bypass
  • Με το προηγμένο σύστημα μόνιμης τετρακίνησης με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο on-demand κιβώτιο μεταφοράς δύο σχέσεων και μπλοκέ διαφορικά εμπρός και πίσω
  • Με τα 7 επιλέξιμα προφίλ οδήγησης Normal, Sport, Slippery, Rock crawl, Sand, Mud/Ruts και Baja
  • Με την σκληροτράχηλη και ακόμα πιο επιβλητική εξωτερική σχεδίαση
  • Μ το νέο και πιο δυναμικό εσωτερικό που κοσμείται μεταξύ άλλων από μια πλήρως ψηφιακή οθόνη 12,4” και μία κεντρική οθόνη αφής 12’’
  • Με το κορυφαίο σύστημα συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας SYNC4 και τις προηγμένες τεχνολογίες υποβοήθησης της οδήγησης

Όσοι επιθυμείτε να δείτε από κοντά το νέο Ford Ranger Raptor μπορείτε να το «εντοπίσετε» στο «The Mall Athens» στο Μαρούσι. Το Σαββατοκύριακο 21 & 22 Μαΐου θα βρίσκεται στο επίπεδο 1 του εμπορικού κέντρου.

Δίπλα στο επιβλητικό νέο Ranger Raptor, θα βρίσκεται το Σάββατο 21 Μαΐου, από τις 10:00 π.μ. έως και τις 20:00 μ.μ., το εκπαιδευμένο προσωπικό της Ford, το οποίο θα είναι εκεί προκειμένου να προσφέρει στους επισκέπτες όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις πρωτόγνωρες δυνατότητες, τις προηγμένες τεχνολογίες αλλά και λεπτομέρειες για τα κορυφαία χαρακτηριστικά του πιο σκληροτράχηλου και δυναμικού οχήματος στην Ευρώπη στην κατηγορία των pick-up αυτοκινήτων.

Εντυπωσιακό το νέο Ranger Raptor 2ης γενιάς Παρουσιάσθηκε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη gr.

now24.gr-auto

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: