Εντυπωσιακή εμφάνιση της Jennifer Lawrence στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας (photos+video)

Λαμπερή εμφάνιση έκανε το βράδυ της Τετάρτης η Jennifer Lawrence, στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Mother!», που θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες της Ελλάδας στις 19 Οκτωβρίου 2017.
Λίγες ημέρες μετά την πρώτη προβολή της ταινίας στο 74ο ετήσιο Φεστιβάλ της Βενετίας, η 27χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός – η οποία ήταν για δύο χρόνια (2015, 2016) στην πρώτη θέση της λίστας με τις πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες ηθοποιούς στον κόσμο, του οικονομικού περιοδικού Forbes, ενώ φέτος βρέθηκε στην τρίτη θέση – έδωσε το «παρών» στον κινηματογράφο Odeon, στην πλατεία Leicester, του δυτικού Λονδίνου, φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα.
Πανέμορφη η 27χρονη ηθοποιός τράβηξε όλα τα βλέμματα και έκανε όλα τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν, τη στιγμή που περπάτησε στο κόκκινο χαλί.
Στη δραματική ταινία τρόμου του Darren Aronofsky, κάποιοι μυστηριώδεις εισβολείς θα διαταράξουν την ηρεμία ενός ζευγαριού. Εκτός από τη Jennifer Lawrence, πρωταγωνιστούν οι: Javier Bardem, Ed Harris, Domhnall Gleeson και Michelle Pfeiffer.

Στην φωτογραφία ποζάρει με τον σκηνοθέτη Darren Aronofsky και τον ηθοποιό Domhnall Gleeson.

To trailer της ταινίας.

Φωτογραφίες: Daily Mail

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: