Έδωσε σε άστεγο την κάρτα του για να σηκώσει όσα χρήματα ήθελε – Εκείνος επέστρεψε με την απόδειξη [φωτο+βίντεο]

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα συγκινητικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο Νιούκαστλ της Μεγάλης Βρετανίας, όταν ένας νεαρός έδωσε σε έναν άστεγο άνδρα την κάρτα του και του είπε να σηκώσει από το ΑΤΜ όσα χρήματα επιθυμούσε.

Συγκεκριμένα, ο Τζακ Φάντα, ένας εργάτης οικοδομής από την πόλη των ανθρακωρύχων, έκανε το διάλειμμά του σε κατάστημα εστίασης κοντά στο κλαμπ όπου εργαζόταν, όταν ένας άστεγος πλησίασε μια παρέα νεαρών που κάθονταν δίπλα του και τους ζήτησε χρήματα για να αγοράσει τρόφιμα.

Αρχικά, η παρέα τρόμαξε από τον γενειοφόρο άστεγο που τους πλησίασε, ωστόσο, δευτερόλεπτα μετά ένας από αυτούς έβγαλε την αναληπτική του κάρτα και την έδωσε μαζί με το PIN του στον άστεγο, λέγοντάς του να σηκώσει όσα χρήματα ήθελε από το κοντινότερο ΑΤΜ.

Ο Φάντα, μη μπορώντας να πιστέψει στα μάτια του, άρχισε να τραβά σε βίντεο το περιστατικό και τον άστεγο να απομακρύνεται με την κάρτα και το PIN του νεαρού.

Το πλέον απίστευτο έγινε λίγο αργότερα, όταν ο άστεγος επέστρεψε στο τραπέζι της παρέας των νεαρών κρατώντας στο χέρι του ένα χαρτονόμισμα των 20 λιρών αλλά και την απόδειξη της ανάληψης από το ΑΤΜ. Αμέσως, επέστρεψε την κάρτα στον κάτοχό της, τον ευχαρίστησε θερμά για την πράξη του και απομακρύνθηκε.

Ο Τζακ Φάντα δήλωσε υπερήφανος για το επίπεδο της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς στην πόλη του, ενώ μαζί του συμφώνησαν και οι περισσότεροι χρήστες των social media που είδαν το βίντεο και τις φωτογραφίες.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: