Εντολή Τσίπρα για κάθαρση στο ποδοσφαιρο

Η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει πίσω στο θέμα της κάθαρσης του ποδοσφαίρου με ότι αυτό συνεπάγεται για το άθλημα, όπως προέκυψε απο την συνάντηση που είχε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας με τον Σταύρο Κοντονή.

Ο Πρωθυπουργός τάχθηκε υπέρ όλων των ενεργειών του Υφυπουργού Αθλητισμού σχετικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως έγινε γνωστό και μέσω του πρωθυπουργικού λογαριασμού στο Twitter:

«Συνάντησα τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σ. Κοντονή, και με ενημέρωσε για τις εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου. Του ζήτησα να μην κάνει βήμα πίσω. Ή τώρα όλοι θα δεχθούν την κάθαρση ή θα υποστούν τις συνέπειες».

Αυτό σημαίνει πως αν δεν υπάρξει την Τρίτη (5/4) ακύρωση της απόφασης του Κοντονή από το ΣτΕ για την οριστική διακοπή του Κυπέλλου ο Υφυπουργός θα τραβήξει το «σχοινί» στ’ άκρα με την σύμφωνη γνώμη και του Τσίπρα, αλλιώς για να μην υπάρξει GREXIT θα πρέπει να κάνει πίσω η ΕΠΟ και να υποκύψει στα «θέλω» του Κοντονή.

Θυμίζουμε πως την Δευτέρα αναμένεται το τελεσίγραφο της FIFA και αν ο Υφυπουργός δεν πάρει πίσω την απόφαση του οδηγούμαστε στην απομόνωση.

Action24.gr-Athlitika

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: