Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος: Στα πράσα η Δαλάκα με τον Ατακάν! [Εικόνες]

Η Κατερίνα Δαλάκα, από την πρώτη στιγμή, είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για τον Τούρκο παίκτη. Λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι ο πιο όμορφος. Και θα ήθελε να τον γνωρίσει καλύτερα μέσα στο παιχνίδι, όπως και έγινε. Οι δυο τους περνούσαν αρκετό χρόνο μαζί, όταν άλλαξαν οι ομάδες. Και φάνηκε πως δεν είναι απλοί συμπαίκτες. Μάλιστα, η Ελληνίδα παίκτρια φαίνεται να σκεφτόταν να του κάνει δώρο ένα αυτοκίνητο, εάν το κέρδιζε στα αγωνίσματα του Survivor 3.

Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν η νικήτρια του Survivor 3 και ο Ατακάν δεν έκρυψε τη χαρά του. Μόλις ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε τη νίκη της Ελληνίδας παίκτριας πετάχτηκε από τη θέση του και άρχισε να χειροκροτά χωρίς σταματημό. Λίγες στιγμές μετά είχε βρεθεί στο πλατό, που είχε στηθεί για τις ανάγκες του τελικού, και ήταν ο πρώτος που την έσφιξε στην αγκαλιά του.

Μετά τον τελικό του Survivor 3, οι παίκτες διασκέδασαν σε νυχτερινό κέντρο της Αλικαρνασσού μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Εκεί, Κατερίνα Δαλακά και Ατακάν φαίνεται να πέρασαν όμορφες στιγμές. Σε βίντεο, παρουσιάζονται οι δυο τους να είναι αγκαλιά και μόλις καταλαβαίνουν πως τους τραβούν απομακρύνονται. Η αμηχανία είναι φανερή στο πρόσωπο της Ελληνίδας παίκτριας.

Σε φωτογραφία, οι δυο τους απεικονίζονται να κάθονται σε ξαπλώστρα και να απολαμβάνουν την αυγή.

Πηγή: usay.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: