Εδώ κρυβόταν ο Ιλίρ Kούπα – Δείτε φωτο

Εδώ κρυβόταν ο Ιλίρ Kούπα   Δείτε φωτο

Στενεύει ο κλοιός για τον Αλβανό δραπέτη, Ίλιρ Κούπα, καθώς η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη του.

Οι άντρες της . ταυτοποίησαν δακτυλικό αποτύπωμα του συνεργάτη του Μαριάν Κόλα, σε σπίτι στο χωριό Πολύδροσο Θεσπρωτίας. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο που ξέφυγε μετά τη συμπλοκή στη Βροσίνα στην οποία έπεσε νεκρός ο Κόλα, βρήκε καταφύγιο σε εγκαταλειμμένο σπίτι του χωριού, παραβιάζοντας την εξώπορτα. Στο σπίτι βρέθηκαν μακαρόνια και ένα μαγειρικό σκεύος που χρησιμοποίησε ενδεχομένως για να φάει. Όμως ο στάθηκε απρόσεχτος καθώς στο ψυγείο και σε άλλα σκεύη που υπήρχαν στην κουζίνα του σπιτιού βρέθηκαν τα αποτυπώματά του.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς ο Κούπα έμεινε στο σπίτι το βράδυ της Τρίτης, ενώ όπως υποστηρίζουν οι κάτοικοι της περιοχής του Ζαλόγγου, ο δραπέτης γνωρίζει καλά την περιοχή, καθώς παλαιότερα δούλευε εκεί ως βοσκός.

Παράλληλα, σε ένα άλλο σπίτι στο Άνω Ζάλογγο, βρέθηκαν τα αποτυπώματα του Ίλιρ Κούπα, αλλά και του Μαριάν Κόλα. Το εγκαταλειμμένο σπίτι ήταν το καταφύγιο των δύο κακοποιών έως τα ξημερώματα της Κυριακής. Τότε ήταν που επιχείρησαν να διαφύγουν στην και τελικά έπεσαν στην ενέδρα των αστυνομικών των ΕΚΑΜ.

Οι έρευνες των αστυνομικών πλέον έχουν στραφεί στο νέο καταφύγιο που ενδεχομένως ψάχνει ή ήδη έχει βρει ο Κούπα, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι κλήσεις και οι συνομιλίες του Κόλα από τις κάρτες SIM που βρέθηκαν, είναι πολύ πιθανό να «δείξουν τα κρησφύγετά τους στην περιοχή.

Το ανθρωποκυνηγητό είναι σε εξέλιξη, με τους άνδρες των ΕΚΑΜ και του λιμενικού να «χτενίζουν» σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή μεταξύ Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων.

Δείτε φωτογραφίες από το κρησφύγετο του Κούπα, όπως το κατέγραψε ο τηλεοπτικός σταθμός :

Εδώ κρυβόταν ο Ιλίρ Kούπα   Δείτε φωτο

Εδώ κρυβόταν ο Ιλίρ Kούπα   Δείτε φωτο

Εδώ κρυβόταν ο Ιλίρ Kούπα   Δείτε φωτο

Πηγή: protothema

xespao

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: