«Εδώ κάνω τσάμπα γuμνή φωτογράφιση, δεν θα το έκανα για 50.000 ευρώ;»

Άκρως αποκαλυπτική αποδείχτηκε η «ανάκριση» του Δημήτρη Ουγγαρέζου ως γιαγιά στο γνωστό μοντέλο, ηθοποιό και τραγουδίστρια και κόρη του Λευτέρη Πανταζή, Κόνι Μεταξα. Η επίσκεψη που έκανε η Κόνι Μεταξά στο σπιτικό της γιαγιάς της εκπομπής «το Πρωινό», εξελίχθηκε σε μια κaυτή συνάντηση.

Η Κόνι Μεταξά απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια σε πολύ προσωπικές ερωτήσεις. Μεταξύ των πιο ενδεικτικών ήταν εάν «υπάρχει συνάδελφος του μπαμπά σου που σου την έχει πέσει;» με την απάντηση να είναι ένα αφοπλιστικό «ναι», καθώς και αν «κάποιον που ήθελες εσύ και τον έβλεπες και ξεροστάλιαζες;» με την Κόνι Μεταξά να απαντά «πολλές φορές. Δεν θα σου πω».

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ρώτησε «θα έκανες γuμνή φωτογράφιση για 50.000 ευρώ;» με το γνωστό μοντέλο να απαντά «εδώ την κάνω τσάμπα και δεν θα την κάνω για 50,000;»

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή δεν δίστασε να απαντήσει και σε πιο προσωπικές ερωτήσεις όπως αν της έχουν στείλει άνδρες φωτογραφίες με τα επίμαχα σημεία τους ή αν θα έβγαζε μία σειρά με εσώρουχα. Και στα δύο απάντησε αποστομωτικά. «Ναι» στην πρώτη ερώτηση και «δεν φοράω εσώρουχα» στη δεύτερη…

(?)

Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: