Έδιωξαν 500.000 κατοίκους για να κυνηγήσουν τους Ταλιμπάν!

Έδιωξαν 500.000 κατοίκους για να κυνηγήσουν τους Ταλιμπάν!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στον κόσμο που ζούμε, ενώ το κυνήγι των εξτρεμιστών ισλαμιστών μαχητών δεν περιορίζεται μόνο στο Ιράκ, αφού εξαπλώνεται φαίνεται σαν επιδημία!

Όπως μεταδίδεται από τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία, οι πακιστανικές ένοπλες δυνάμεις, προχώρησαν στην εκκένωση εκτεταμένης περιοχής στα σύνορα με το Αφγανιστάν με 500.000 κατοίκους για να ξεκινήσουν χερσαία επιχείρηση εναντίον των !

Ξεκίνησαν να τους αναζητούν ψάχνοντας πόρτα-πόρτα στην πόλη Μιράν Σαχ, στο βόρειο Ουαζιριστάν, περιοχή που θεωρείται ως προπύργιο των μαχητών Ταλιμπάν. Η πρώτη «σοδειά» είναι 15 νεκροί και θα πρέπει να περιμένουμε διότι μάλλον μοιάζει λίγο περίεργο οι μαχητές να έκατσαν να τους περιμένουν και να μην εξαφανίστηκαν, το αργότερο μόλις ξεκίνησε η εκκένωση της περιοχής.

Τα προκαταρκτικά είχαν ξεκινήσει πριν δύο εβδομάδες με τον βομβαρδισμό περιοχών που θεωρούσαν ότι αποτελούν κρησφύγετο ανταρτών. Η επιχείρηση ξεκίνησε μετά την επίθεση των Ταλιμπάν στο αεροδρόμιο του Καράτσι, αφήνοντας πίσω τους 26 νεκρούς

defence-point.gr

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: