Έδινε συνέντευξη στο BBC και εισέβαλαν τα παιδιά του [βίντεο]

Κάτι εντελώς απρόβλεπτο συνέβη κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης του BBC, όταν σε συνέντευξη για την Βόρειο Κορέα η συζήτηση διακόπηκε από την εισβολή των παιδιών του ερωτώμενου.

Το βίντεο που έχει γίνει viral δείχνει τον ειδικό Robert Kelly, καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Πουσάν, να θέτει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την εκδίωξη από την εξουσία της προέδρου της χώρας Park Geun-hye.

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή ένα μικρό παιδί μπαίνει στο δωμάτιο με ένα φωτεινό κίτρινο μπλουζάκι και κάνει έναν κωμικό χορό πίσω του.

Ο Kelly προσπαθεί να μείνει πιστός στο καθήκον και να απομακρύνει με το χέρι του το παιδί, το οποίο όμως εμφανίζει μια έκδηλη περιέργεια σχετικά με το με ποιον μιλάει ο πατέρας του.

Σα να μην έφτανε αυτό ένα μωρό κάνει με ενθουσιασμό την εμφάνισή του μέσα στο δωμάτιο σε μία στράτα. Η στιγμή ολοκληρώνεται με μια γυναικεία μορφή – είτε μητέρα τους είτε νταντά τους – που έρχεται μπουσουλώντας στο δωμάτιο και αρπάζει τα δύο παιδιά και προσπαθεί να τα απομακρύνει από το δωμάτιο. Ωστόσο, ένα από αυτά ακούγεται να κλαίει και η στράτα του μωρού ξαφνικά δε χωράει να περάσει από την πόρτα. Τελικά καταφέρνουν να βγουν και η συνέντευξη συνεχίζεται.

Όταν τελειώνουν τη συζήτηση, το BBC ανέφερε: «Οι ξεκαρδιστικές σκηνές μπήκαν στο Twitter από την παραγωγό του BBC Τζούλια ΜακΦάρλαν, και θα διαγραφούν σε 20 λεπτά».

Η παραγωγός έγραψε: «Όταν τα παιδιά σε διακόπτουν εν μέσω μιας ζωντανής μετάδοσης… Μια υπέροχη στιγμή που διαχειρίστηκε αριστοτεχνικά ένας από τους επισκέπτες μας σήμερα το πρωί».

viral

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: