Edgy Lug Soles: Αυτές τις μπότες θα φοράμε όλες φέτος

Οι Lug Sole Boots είναι οι μπότες που θέλεις να φοράς όταν βρέχει -και όχι μόνο-.

Η θερμοκρασία έχει κατέβει. Ακόμα και κατά τις μέρες που έχει ηλιοφάνεια, υπάρχουν έντονες αλλαγές μέσα στη μέρα, που αναμενόμενα επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο θα ντυθείς (σ.σ. Μερικές φορές, απλώς καταλήγεις να έχεις δύο outfits στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου για παν ενδεχόμενο).

Όσον αφορά στο κομμάτι της υπόδησης, οι μπότες έχουν την τιμητική τους αυτήν την εποχή. Σε κάθε χρώμα και στυλ. Από τα ankle boots για τα φορέματα και τα παντελόνια που φτάνουν πιο χαμηλά σε μήκος, μέχρι τα over-the-knee σχέδια που ταιριάζουν ιδανικά με τα mini dresses. Υπάρχει, όμως, ένα trend που εντοπίζεται στο street style και σε κάθε ύψος μπότας και οδηγείται προς τον τίτλο του must-have σχεδίου του χειμώνα, ειδικά για τις βροχερές ημέρες: οι Lug Sole Boots.

Τι είναι οι Lug Sole Boots;

Οι Lug Sole μπότες, αν και πρόσφατα έχουν έρθει δυναμικά στην επικαιρότητα της μόδας, έχουν τις ρίζες τους πίσω στη δεκαετία των 1930s, όταν ο σκοπός ήταν να διευκολυνθεί τόσο σε άνεση όσο και σε ασφάλεια η ορειβασία και άλλες καθημερινές εργασίες. Γι’ αυτό και παραδοσιακά αυτά τα παπούτσια έχουν λαστιχένια σόλα που αποτρέπει τις ολισθήσεις στο δάπεδο.

Trend alert! 10 ζευγάρια μπότες over the knee που θα φοράς από το πρωί ως το βράδυ

Edgy Lug Soles: Αυτές τις μπότες θα φοράμε όλες φέτος

Οι Lug Sole Boots στους μεγάλους οίκους μόδας

Το trend του συγκεκριμένου είδους μπότας έχει καταλάβει τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, ειδικά στην πιο edgy του εκδοχή. Από τον Prada και τον Gucci μέχρι τον Bottega Veneta, στις λίστες θα δεις τα πιο τολμηρά σχέδια για up-to-date εμφανίσεις.

Γιατί να επιλέξεις Lug Sole Boots

  • Αποτελούν ένα must trend που μπορεί να δημιουργήσει μία high-fashion εικόνα στην καθημερινότητα.

  • Είναι πολύ άνετες και μπορείς να τις φορέσεις για όλη τη μέρα χωρίς να κουράσεις τα πέλματά σου.

  • Είναι ένα στυλ παπουτσιού που σου λύνει τα χέρια όταν βρέχει.

  • Η σόλα τους έχει πλατφόρμα -άλλες φορές μεγαλύτερη και άλλες μικρότερη-, κάτι που μπορεί να σου δώσει ύψος αλλά παράλληλα άνεση.

Αν θες να ακολουθήσεις κι εσύ το trend, συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικά από τα πιο ιδιαίτερα σχέδια της αγοράς:

Main photo credits: @pernilleteisbaek

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: