Έδερναν Το Παιδί της και Ούρλιαζε από το Φόβο και αυτή η Μάνα Τραβούσε Βίντεο!

Έδερναν Το Παιδί της και Ούρλιαζε από το Φόβο και αυτή η Μάνα Τραβούσε Βίντεο!

Μία μητέρα από τη Γεωργία των ΗΠΑ βιντεοσκοπούσε τον 5χρονο γιο της καθώς τον κρατούσαν οι υπάλληλοι του σχολείου, οι οποίοι προσπαθούσαν να τον χτυπήσουν με ένα ξύλο ως τιμωρία. Φαίνεται στο βίντεο να τους παρακαλάει να σταματήσουν και να προσπαθεί να ξεφύγει από τα χέρια τους.

Η Shana Perez ανέβασε αυτό το βίντεο στο Facebook. Το βίντεο, έχει εξοργίσει πολλούς γονείς που το είδαν. Η μητέρα του λέει πως ήταν η τιμωρία του επειδή δεν φερόταν καλά. Λέει πως προσπάθησε να χτυπήσει ένα άλλο αγοράκι και μετά έτρεχε γύρω από το σχολείο για να μην τον πιάσουν.

Η μητέρα φαίνεται να δέχτηκε αυτή την τιμωρία γιατί δέχτηκε πίεση από τους δασκάλους του. Ο διευθυντής της έδωσε δύο επιλογές για τιμωρία, ή να τον χτυπήσουν ή να τον διώξουν από το σχολείο. Εκείνη επειδή δεν ήθελε να χάσει ο γιος της τα μαθήματα, δέχτηκε την τιμωρία.

Τώρα διενεργείται έρευνα για να δουν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό. Βέβαια είναι στην πολιτική του σχολείου τέτοιες πρακτικές και κάτι τέτοιο δεν θεωρείται έγκλημα στην πολιτεία αυτή.

Λέει βέβαια πως αν γυρνούσε το χρόνο πίσω, δεν θα τους άφηνε με τίποτα να χτυπήσουν το γιο της.

πηγή : fanpage


viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: